Thursday, May 6, 2010

Lisää pikkuruisia töitä

Minä voisin varmaankin menestyä "kevyin jämätyö" -kisassa, vai mitä sanotte tästä:

Fan Bookmark on virkattu Coats Mercer Crochet Cotton 40:sta 1,00 mm virkkuukoukulla eikä gramman tarkkuudella mittaava vaakani suostunut antamaan tälle painoa ollenkaan, punnitsin sen siis yhdessä postauksen muiden töiden kanssa. Tämä kirjanmerkki on minusta paitsi todella kaunis, myös erittäin koukuttava malli virkata. Minä virkkasin näitä huhtikuun puolella jo neljä, toukokuulle jäi lankaa yhteen valkoiseen ja yhteen mustaan, ellen sitten innostu käyttämään mustaa jämäpätkää vaikkapa virkattuihin koruihin.


Villa- ja puuvillalanganjämistä virkkasin lisää koristekukkasia ystävälleni annettavaksi, orvokit ja daalia ovat taas kerran 201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin -kirjasta, tavallinen kukka omasta päästä ja pesusieni linkkilistaankin ilmestyneen Spiral Scrubbien ohjeella (Novita Suvista 3 mm koukulla).

Näiden minivirkkausten yhteispaino on 35 g. Osallistun Fan Bookmarkilla kauneimman jämätyön äänestykseen.

2 comments:

miumu said...

Toi Fan Bookmark on todella kaunis. Mulla on ollut ohje jemmassa jo iät ja ajat, mut oon ihan surkimus virkkauksessa... Ehkäpä joskus vielä kokeilen tota.

Unknown said...

Ihania nämä pikkutyöt! Eritysen kaunis tuo kirjanmerkki. Voipi olla, että ryhdyn virkkailemaan tuollaisia tuttaville. ;)

Grammat kirjattu.