Monday, May 31, 2010

Viimeiset virkkuut

Vielä määräajassa valmistui yksi huivinretale mystisestä perintölangasta. (Valokuvaus-, punnitus-, imetys- ja hämähäkkiteknisistä syistä johtuen raportti venyi tälle vuorokaudelle.) Lanka oli kirkkaan punaista, tiukalle kerälle kiristettyä, ohuehkoa sukka(?)lankaa, joka oli todennäköisesti joskus purettu jostain työstä ja keritty "oikenemaan". Nämä kerät löytyivät siskoni miehen isän äidin perintölankojen joukosta, joten mitään hajua niiden alkuperästä ei ole. Tuo "suoristusoperaatio" oli tehnyt langasta melko katkeilevaa ja sen lisäksi toinen kerä oli keritty pätkistä. Laiskuus iski ja tein työhön jokusen solmun... ;)

Ajatuksena oli alun perin tehdä kolmiohuivi, mutta sekä aika että lanka loppuivat kesken, joten vähän vaiheeseen jäi. Lankaa kului huimat 59 grammaa tähän työhön. Olisi saanut olla ainakin kolminkertainen määrä kolmiohuiviin... *huvittuu toistuvasti omasta arviointikyvystään*Puikot eivät suinkaan ole työssä kiinni, vaan toimittavat lisäkäsien virkaa. Tein päihin tuota viistoutta korostavat lenkkihapsut,jotka ilman puikkoja (ennen pingotusta tahi minkään muunkaanlaista viimeistelyä) olisivat näyttäneet kuvassa tältä:Päädyin siis kuvausapuväluneistön käyttämiseen. ;)

Jo about viikko sitten valmistui myös Barbien jamaikahenkinen baretti aiemmasta raitahapsuhuivista jääneiden seiskaveikkajämien jämistä. Annoin sen tyttöjen leikkiin ennen kuvausta ja punnitusta ja nyt se on tietysti jossain barbielaatikon kätköissä. Aamulla viimeksi näin sen tyttöjen huoneessa, joten kuvaan ja punnitsen sen huomenna. Pääyliemo saa sitten päättää, huolitaanko niitä grammoja mukaan. Arvioisin näppituntumalla painoksi noin 5 grammaa, mutta tarkennan huomenissa.

Nyt pitäisi orientoitua hulluttelemaan. Ehkä tämä kesäyö näyttää minulle unessa, mihin työhön ryhdyn huomenna. ;)

---
Edit: Baretti oli kuin olikin tasan 5 grammaa, joten se varmistukoon saldooni. Kuva on tässä:Päältä katsottuna väriä on enemmän:1 comment:

Puputsi said...

Hauska toi huivin idea. :)

Grammat kirjattu.