Sunday, May 30, 2010

Otsikointikin jämähti
Nämä taitavat jäädä tämänvuotisen Jämäkuun viimeisiksi, jos en nyt sitten vielä innostu jostain pienestä pikaprojektista.

Ylimpänä on pitkäaikaisin jämäprojektini eli pieni koristekappa olohuoneen ikkunaan. Minulla oli vajaa kerä vanhaa Kotiväkeä, ja ajattelin sitten virkata niin pitkään kuin lankaa riittää. Ikkunan leveys kuitenkin tuli vastaan ennen kuin lanka loppui, ja kun tähän kului 126 g, niin muuta osoitetta jäi vielä odottamaan 34 g. Ehkä sekin vielä kotinsa löytää.

Keskellä on kaksi Samoksesta neulottua lattiamopin -päällistä? Alista? Luuttua? En tiedä mikä noiden nimi on, mutta litteään moppiin ne on kuitenkin tarkoitus laittaa mikrokuituisen loppuunkulutetun pesimen tilalle. Toista kerkesin jo vähän kokeilla, joten se on ihan oikeasti likainen tuossa kuvassa. Rätti siis toimii. Näihin kului yhteensä lankaa 65 g ja kolme samoskerän loput.

Alimpana on verkkokassin pienestä jämäkerästä virkattu pikkuliina tai kenties kassin koriste, en ole vielä päättänyt. MyPicot-sivuilta löysin tuon keskellä olevan ananaskuvion, jota on pitänyt kokeilla jo jokin aika sitten, mutta nyt sitten tuli sekin tehtyä. Jatkoin kuviota ihan ketjusilmukkakaarilla niin pitkälle kuin lankaa riitti. Sitä oli aika vähän, joten pikkuliinan läpimitaksi tuli nolin 28 cm ja painoa 16 g.

Yhteenlaskun tuloksena siis 207 g lisää tuotoksiin. Ja sitten vain rinta rottingilla kohti uusia haasteita ja kesäyön hullutuksia... =)

1 comment:

Puputsi said...

Kesäyön hullutuksen projekteista siis lisää jämälankoja ensi vuoden jämistelyihin ;)

Nämä grammat lisätty kirjanpitoon.