Saturday, May 22, 2010

Ei tullut pipoa, tulikin...


...pannumyssy. Mittavirhettä tässä ei kuitenkaan tullut, tarkoituskin oli tehdä tuolle kuvassa näkyvälle teepannulle lämmittävä kaveri. Väritkin nääs on valittu vähän niinkuin yhteen sopimaan vihreiden ja sinisten jämälankakerien joukosta. Pannumyssyssä on lankaa vähän vaikka mitä, ainakin seiskaveikkaa, Jannea, Maijaa, Supersporttia, sekä tuntemattomiksi jääneitä jämiä. Painoa tällä on 190 g, mikä sitten saldoihin lisättäköön.

Ihan parasta jämälankahupia tämä: saa sommitella värejä ja kehitellä raitoja, neuloa aivottomasti sileää pyöröillä ja mikä parasta: langanpäitä ei oikeastaan tarvitse edes päätellä, sillä tämä on kaksinkertainen myssykkä ja sinnehän ne sisäpuolelle kätevästi jäävät nuo päät. Riittää, kun solmii langat hyvin. Komeuden viimeistelee tiivis tupsu, josta myssyä on hyvä nostella.

Niin oli mukava proggis, että seuraava jo hiipi puikoille, tällä kertaa taidan tehdä äidilleni lahjaksi pressokannun päällisen vinkeästi retrossa keltainen-ruskea -väriparissa. Joskin pannumyssyn sisäpuolelta saattaa sitten löytyä jokin muukin väri, jos nuo loppuvat kesken - sillähän ei ole suuresti väliä, koska sisäpuolelle ei niin kurkistellakaan... =)

2 comments:

Neulovanelli said...

Hieno, tyylikäs ja kodikas!

Leena Katto said...

Hei, näppärää! Nimim. Inhoan päättelyä. ;)

Grammat lisätty.