Sunday, May 30, 2010

Viimeiset työt

Enää en varmasti huomisen aikana ehdi mitään tehdä, niin tässäpä omalta osaltani toistaiseksi viimeiset jämätyöt. Jämälankoja kuitenkin jäi sen verran paljon ja innostus lisääntyi niiden tuhoamiseen, että lisää on taatusti luvassa :)

Jämälankasukat on neulottu 3 mm puikoilla kärjestä aloittaen tiimalasikantapäällä. Lankoina Nallea, Woolia ja Vuorelman Vetoakin eksyi pari riviä joukkoon. Malli on jostain latvialaisten lapasten mallikirjasta. Grammoja 68.
Nålepuder-neulatyynyjä olen ihaillut muutamissa blogeissa, joten pitihän nuo omatkin tehdä. Pienin on sekalaisista puuvilloista, painoa 14 g. Vaalea violetti ja sininen saivat keskelleen kukkasen. Painoi 17 g. Punaisesta tuli varmaan muhkein, lankaa meni 19 g. Näissä kahdessa lankoina Nalle ja Wool. Tämä lähin sininen on sitten 7 veljeksestä ja painoa kertyi (siis ilman täytteitä, kuten muutkin) 20 g.

Viimeisimpänä valmistui pienehkö mustikkapipo omalla ohjeella. Lankana Tennessee, puikot 3,5 mm. Kärjestä aloitettu virkkausaloituksella, helmassa icord. Painoa 56 g.

Yhteensä tässä postauksessa siis 194 g

7 comments:

Leena Katto said...

Kääk, miten kauniit sukat ja ihanat neulikset! <3 Ja mustikkapipokin niin syötävän suloinen. :)

Grammat kirjattu.

TiiQ said...

Onpa laadukkaita jämälankatöitä, aivan erityisen ihastuttavat nuo kirjoneulesukat.

Neulovanelli said...

Mustikkapipon ohje, pyydän kauniisti, niin ihana malli! Sukat on kauniit.

Anonymous said...

Varsinaista ohjetta tuohon mustikkapipoon ei ole, mutta koetan kyhäillä muistiinpanoistani jonkinlaisen ja laitan tänne/omaan blogiin :)

Puputsi said...

Osallistu ihmeessä tuolla mustikkapipon ohjeella Ullan jämälankaohjekilpailuun!

Tarkennatko vielä, millä työllä haluat osallistua kauneimman työn äänestykseen, vai osallistutko kaikilla?

Anonymous said...

Osallistun kauneimpiin kaikilla töillä :)

Possumamma said...

Oi, noi nuppineulatyynyt on ihania!