Monday, May 31, 2010

Loppukiri vol. 2

Tälle vuorokaudelle valmistui vielä jotakin, hurraa!

 


Sokerivedellä kovetettu puuvillakori painoi peräti 17 g. Koska se sopii hyvin esim. pienten nöttösten keräilyyn tai hatuksi parivuotiaalle asustefanille, pistän sen ehdolle käytännöllisimmän työn kategoriaan.


Yön pimeydestä löytyi vielä virkattu Cthulhu, 30 g (lapsilla pitää olla rumiakin leluja...) sekä vauvan sukat, 34 g. Yhteensä tämän postauksen saldo siis 81 g.

Oli todella mukava jämistellä! En ollut ennen tehnyt huovuttanut tai tehnyt leluja, ja tänään sain moneen kertaan spontaanit kiitokset ekaluokkalaiselta pojalta ninjasta, joka tunnetaan nykyän nimellä Futa. Jämälankoja sain tuhottua noin puolet, mutta jäljellä on enää puolikkaita tai melkein täysiä keriä, joten pääsin pienistä eroon. Tai no, Futalle pitää tehdä pienempi kaveri ja päättelyneuloille vielä ei-huovutettu siili, mutta eivätpä kerenneet tälle kuulle.

Oli hienoa saada kerrankin paljon töitä aikaiseksi, kun oli "pakko". Nyt on kokeiluvaihde päällä ja neulomisessa uutta virtaa. Tuhannet kiitokset organisoijille ja kanssajämistelijöille!

1 comment:

Puputsi said...

Kiva, kun olit mukana! :)

Grammat merkitty