Monday, May 31, 2010

Noppapussi ja nilkkurit

Olen ollut toukokuussa kaikkialla muualla paitsi kotona jämäpussukoiden ääressä. Harmittaa. Mutta jotain onneksi sain aikaan!


Ta-daa! Ctulhu-noppapussi mustista akryylijämistä ja vihreästä seiskaveikasta. Mustat langat olivat tosi jämiä - käytin tuohon noin kolme pientä, epämääräistä kerän nyssykkää. Noppapussia käytetään joissain lautapeleissä noppien säilytykseen. Pussin suojassa voi sitten pelitovereilta salassa valita tarkoitukseen parhaiten sopivan nopan. Tähän tarkoitukseen siis - siksi käytännölliseen äänestykseen :).


Toisena työnä aivoton autokäsityö, mutta jämistä. Nilkkaimet/polvenlämmittimet seiskaveikasta. Nelosen puikot, puikolla 17 silmukkaa, puikkoja neljä - kokoa voitte päätellä siitä.
Käytän paljon hameita ja viileillä ilmoilla pujotan polvien lisälämmittäjiksi tällaiset villaiset polvisuojat. Toimivat hyvin, ei viilene nivelet!
Keväisin käytän polvisuojia nilkkaimina. Monien laskeutuvien housujen kanssa ei voi käyttää säärystimiä, koska ne pullottaisivat ikävästi. Toisaalta nilkat eivät viileydestä tykkää. Tässä apuun tulee nilkkaimet! Tuntuu kuin olisi villasukat jalassa, vaikka jalassa ovat tennarit perussukilla.
Käytän nilkkaimia myös paljasjaloin kotona. Lattiani ovat hiukan liukkaat villiksille, joten tarpeeksi lämpimällä säällä viilettelen vain näillä.
Suosittelen kaikille viluvarpaille!

Grammoja pussukalla on 58 ja nilkkaimilla 60. Yhteensä 118g.

Ilmoitan molemmat työt käytännöllisimmän äänestykseen.

Edit-täti: Malli on siis napsastu Ravelrysta
http://www.ravelry.com/patterns/library/cthulhu-dice-bag
En osaa tän paremmin linkittää :), voi opettaa ;).
Mut pussi on tehty lähinnä kuvaa katsomalla ja kirjoneulemallin nappaamalla. Tein ihan omien laskujen mukaan haluamani kokoisen pussin :).

2 comments:

Neulovanelli said...

Hieno idea, nilkkaimet!

Puputsi said...

Mahtava noppapussi!

Grammat kirjattu