Saturday, May 29, 2010

Keltainen nuken peitto, 42 g
Olen jämähtänyt pahasti: jämiä riittää, mutta en osaa päättää mitä teksin. Olen neulonut pitkän pätkän ja sitten huomaan, että EI ja puran pois. Halusin esitellä teille kaikille erään kauniin pintaneuleen, mutta sen neulominen on ollut yllättävän hidasta. Tässä keltainen, akryylinen nuken peitto, 42 g. Neuloin suloisen pitsipeiton työtoverin tyttövauvalle monta vuotta sitten ja jämä on odottanut käyttöä. Hiukkasen vielä jäi, käytän sen loppuun virkaten. Itse asiassa virkkasin sen eilen, mutta purin, muutan kokoa että riittäsi. Neule vähän kippuroi, en ole käsitellyt sitä mitenkään, leikkiinhän se on tarkoitettukin. Väri on kaunis vaalean keltainen ja lanka pehmeä, suloinen vauvalanka. Kestää hyvin peittona.

4 comments:

Nzqu said...

Nätti peitto! Minulla vähän samaa vikaa, olen aloittanut vaikka mitä jämätyötä, mutta en varmaan tee kaikkia valmiiksi asti. :)

Puputsi said...

Todella kaunis pintaneule! Ootko itse kehitellyt tämän vai löytyykö tämä jostain? Jos olet itse kehitellyt, niin kehitä ideaa ihmeessä eteenpäin esimerkiksi shaaliin tms. ja kirjoita ohje Ullaan! Tällaiset haastavammat pintaneuleet ovat aina tervetulleita!

Grammat merkitty kirjanpitoon.

Leena Katto said...

Tosi sievä peitto! Minäkin mielelläni ottaisin tämän ohjeen talteen, joten go go vaan! :)

Mutta kukkiiko teillä jo ihan oikeasti lupiinit ja vuorikaunokit? :O

Neulovanelli said...

Voi KIITOS!Laitan tarinaa ja kuvaa http://neulemuistio.vuodatus.net viikon sisällä. Kyllä kukkii, kerrostalon ankeassa pihassa yhteisenä ilona.