Sunday, May 23, 2010

Miun jämäilyt


Miun jämistelyneuleet ovat valmiina, ne valmistuivat melkein samoihin aikoihin, en vain saanut niitä aiemmin kuvattua. Sukat ovat Sunrise Socks-mallilla neulotut. Lanka loppuikin kesken kaiken ja jouduin turvautumaan vanhaan kunnon mustaan Nalleen. Halusin neuloa sukat juuri tästä langasta, jotta pääsisin siitä eroon. Siinä värit vaihtuvat liian usein, joten lopputulos on aika sekava ja ruma. Tämä lanka on niitä lankoja, jotka näyttävät kerällä kauniilta, mutta kamalilta neuleessa.
Ohje: Sunrise Socks
Lanka: Zitron Trekkin Pro Natura
Puikot: 2mm pyöröt
Grammoja: 75gTätä myssyä olin suunnitellut kauan, mutta tässä taitaa käydä niin, ettei tämä neule mahdu sääntöjen mukaiseen jämistelyyn. Kaikki teepannumyssyyn käytetyt langat ovat jämälankoja miun Anna-Liisa-villatakista, mutta tuo ruskeanharmaa onkin kokonainen kerä. En ollut lukenut sääntöjä huolellisesti, muuten olisin ehkä toiminut toisin. Antaudun emännän armoille ja tuomittavaksi!
Lisätietoja teepannumyssystä on blogissani.
Grammoja tässä olisi 175 g.

4 comments:

Leena Katto said...
This comment has been removed by the author.
Leena Katto said...

Hieno myssy ja sukat! Lisäsin sukkien grammat. Jätettäköön myssyasia ylipäädiktaattorin harkintaan.

saukko said...

"...lankoja, jotka näyttävät kerällä kauniilta, mutta kamalilta neuleessa."
Tuo on niin tuttu tunne :P (mutta nuo sukathan on ihan herttaiset!)

Kiitos hyvästä linkistä! Laitoin heti kirjanmerkkeihin.

Puputsi said...

Oho, onkin jäänyt tämä kommentoimatta kokonaan! Näille kokonaisille kerillehän voi hakea poikkeuslupaa ja myönnettäköön se tässä tapauksessa, kun tuotoskin on niin hieno. :)