Sunday, May 30, 2010

Loppukiri!

Vielä ehtii tehdä kovan loppukirin! Laskeskelen ensi viikolla loput grammat ja kokoan käytännöllisimmät ja kauneimmat työt äänestyspostaukseen. Toivon, että te kaikki tarkistaisitte omia saldojanne ja ilmoittelisitte mahdollisista virheistä tai merkitsemättömistä töistä.

Omia töitäkin on vähän valmistunut, mutta jotenkin on itsellä ollut todella nihkeää minkään työn valmistuminen. Siitä syystä olenkin suuresti nauttinut teidän muiden ihanista töistä! Olen saanut niistä paljon voimaa ja inspiraatiota!

3 comments:

Katriina Hautala said...

Nyt kun en tälle vuotta päässyt mukaan, kun alkuilmoittautuminen meni meikäläiseltä ohi (no, tämä kuukausi oli kyllä sellainen, etten olisi mitään ehtinyt tehdäkään loppuviimein), niin toivoisin, että uusisitte tätä ihanaa ja inspiroivaa projektia!! :D

Puputsi said...

Pidetään mielessä. Meikäläiseltä vaan tuppaa unohtumaan näiden aloittamiset enkä jaksa alkaa järjestämään, jos ei ole innostuneita. Mutta jos taas ens vuonna hihkutte, kun pitää saada jämäkoreja pienemmiksi, niin ehkä muistan taas tämän järjestää! :)

KirsiJ said...

Mun grammat muuten ovat 480 g yhteenlaskettuna, koska peitto ei ole kuin puolessa vasta.