Wednesday, May 26, 2010

Viikon päivitys

Olosuhteitten pakosta on tämä päivitys aika harvaa. Mutta valmista on tullut, on tehty läppärille kassi. Kympin puikoilla tikkusin, ja lankaa oli parhaillaan kuusi yhtaikaa. Sinne upposi kaikki oudot pikku mytyt ja kummalliset tekokuidut ja nimettömät jämät. Minusta siitä tuli aika kaunis kuitenkin. Väristä ei voi sanoa muuta kuin että punertava.


Ihan ittellein tein Noronjämistä kämmekkäät. Tykkään kovin, vaikka on vähän raastavaa tehdä tuollaisia tähän aikaan vuodesta. En kuitenkaan ala odottaa syksyä ihan vielä.

Ja kävin kaupassa punnitsemassa, painoa on 412 grammaa yhteensä, ja täytyy sanoa että kylläpäs tuo kassi painavalta tuntuukin.

5 comments:

Sude said...

Ihana laukku, taidankin napata tästä idean itselleni :)

MinnaK said...

Sitä oli tosi hauska tehdä! 26 silmukkaa ja helmineuletta, eikä päätellä tarvinnut. Rivat olisin tehnyt pitemmät ja kiinnittänyt (virkkasin ne kiinni, niinkun laukun sivutkin) niitä ihan ylreunan ympäri, mutta kummalliset jämät loppui kesken!

Tintin said...

Ihana laukku!
Hyvä ja toimiva idea.

Miisa said...

Tää on aivan ihana. Mäkin taidan joutua kokeilemaan :D

Puputsi said...

Mä tykästyin tuohon laukkuun kanssa todella paljon! Osallistu ihmeessä tämän ohjeella Ullan jämälankaohjekilpailuun! Ei haittaa, vaikka ohje on yksinkertainen; ohjeita tarvitaan eri tasoisille neulojille, eikä edistynytkään neuloja välttämättä hoksaa käyttää jämälankoja tällaiseen työhön.

Grammat merkitty kirjanpitoon.