Friday, April 4, 2008

Teen eka jämätyö

En oikein osannut käyttää kuvankäsittelyohjelmaa, varsinkin kun kannettavan oma hiiri on työläs, mutta sain sullottua kaksi kuvaa yhteen jotenkuten. Salamaakin unohtui käyttää, joten värit ovat vähän pielessä. Mutta tässä siis ensimmäinen työni, nopeatekoista pylväsvirkkausta. Kännykkäpussi, koska repussani kännykkä pyörii vähän miten sattuu kirjojen seassa, omaa kunnollista taskua ei siinä ole. 5 gramman tarkkuudella näyttävä vaaka näyttää vajaa 20, joten laitetaan kulutukseksi hurjat 18 grammaa.



Lankoina 7veljestä ja yksi taitaa olla impivaaraa, olikohan se seiskaveikan edeltäjä? todellinen kerän loppu, sillä riitti juuri kahteen kerrokseen. Toinen valkoinen, se jota muistelen impivaaraksi, oli himpun verran paksumpaa ja hiukan eri sävyistä kuin toinen valkoinen, mutta ei luonnonvalkoiseksi määriteltävää kuitenkaan.

3 comments:

Puputsi said...

Onpa söpö kännykkäpussi. Siihen meni sitten loistavasti pieni jämäkerä. Lisäsin grammat kirjanpitoon.

Puputsi said...

Tuli mieleen, että jospa kirjoittaisit tälle ohjeen ja osallistuisit Ullan jämälankaohjekilpailuun? Ja koska kyseessä on näin käytännöllinen jämätyö, voisit osallistua myös käytännöllisimmän jämätyön äänestykseen. :)

Hmph said...

Tulipas katsottua vanhojakin kommentteja:). Koetanpa kirjoittaa tälle sovellettavissa olevan ohjeen. Tein vaan kännykkäni mittojen mukaan ja omani on mallia monen vuoden takaa, mutta ohje on helppo, joten kirjottelen sen lähipäivinä sinne Ullaan, täytyy ensin tutustua koko juttuun.

Lisäsin tämän käytännöllisin äänestykseen.