Tuesday, April 15, 2008

Kuun puolivälin tiedotus

Koska tänään on kuukauden puoliväli, pidetään pieni välitarkistus. Grammoja on kulutettu hervoton määrä: yli 8 kiloa! Mahtavaa! Myös kauneimman ja käytännöllisimmän töiden äänestykseen ovat monet osallistuneet. Hienoa! Annan kuun loppupuolella tarkempaa ohjeistusta äänestyksessä äänestämisestä. Äänestyskategorioihin ilmoittautuminen päättyy 30.4.2008 klo 24.00. Eli äänestys itsessään alkaa vasta seuraavana tai sitä seuraavana päivänä, riippuen vähän siitä, miten diktaattori aikoo vappuaan viettää.


Palkinnoista tulikin mieleeni, että haluaako joku osallistujista (tai vaikka sivustakatsojista) lahjoittaa palkintoja kilpailijoille? Mikäli joku haluaa antaa uuden kilpailun tai palkinnon jakoon jämistelyyn, ilmoittakaa siitä minulle. Mikäli haluat pitää palkinnon antamisen syyn salaisuutena, voit ilmoittaa sen minulle maililla puputsi ät mbnet piste fi. Tarkoitan siis samantyyppisiä palkintoja kuin lankahamstereissa on jaettu kautta aikojen.


Koska osallistujia on paljon, on tietojen ajantasalla pitäminen hankalaa. Tarkistakaa siis kaikki, että äänestyksiin ilmoittamanne työt löytyvät oikeista listoista oikealta ja että grammanne on merkitty oikein. Ilmoitelkaa vaikka tähän kirjoitukseen kommenttina tai sähköpostitse, jos jossain on jokin kämmi. (Tänään ilmoitettuja en ole vielä ehtinyt katsoa.)

2 comments:

satumh said...

ollaanpa me oltu jo kovastikin ahkeria! :)

Unknown said...

Upea saldo kerrassaan!

Yrittänyttä ei laiteta... Saisko nuo vierastossut (Leena Katon Leenan vierastossut) myös kauneimman äänestykseen mukaan? Nimestä voisi myös karsia tuon "Leena Katon" pois. Voivat olla vain Leenan vierastossut. Tekijä käy kyllä ilmi alkuperäisestä postauksesta. :)