Thursday, April 10, 2008

Maalitaulupipo


Erivärisistä Novita Teddy-jämistä syntyi tällainen pipotus, 68s alussa ja 2o, 2n-ribbiä 5 mm puikoilla. Korkeus ei luultavasti ole ihan aikuiselle riittävä, minulle ainakaan, mutta olenkin aika isopäinen. Painoa n. 60 g ja jämäkassissa on taas 4 ongelmanöttöstä vähemmän. Tämä menee lahjaksi... jos vain kelpaa kohteelleen.

Pipo on kuvattu kuopuksen huoneen Serla Iso-Oravan päässä, siksi taustalla näkyy karvainen häntä.

Poden Luomisen tuskaa: keksin mielestäni kivan ohjeen kummitytölle jämälangoistani, mutta ohje leikkii vaikeasti tavoiteltavaa. Lankani olisi Woolia ja tiheys jotain muuta kuin ohjeessa, ja näyttää tulevan aina liian suuri syksyllä 3 vuotta täyttävälle neidille. Pitäisi jaksaa vielä yrittää, jotta saisin vaaleankeltaiset ja persikat kirppislangat pois pyörimästä...

2 comments:

hanna_h said...
This comment has been removed by the author.
hanna_h said...

Sepä se jämälankojen haaste onkin että miten niistä saa mieleisen, kun usein yhteen työhön tarvitsee useampaa lankalaatua. Toivotaan silti että sitkeytesi tuon garnstudion ohjeenkin suhteen palkitaan :) Kirjasin tämän projektin grammat ylös. (Typotin pahemman kerran aiemmassa kommentissani ja piti sitten poistaa se ;)