Saturday, April 12, 2008

Jämistelyjä..

Tässä nyt ihan ensinnä ne kamalat sukat ihanan tyynyliinan päällä ;). En jaksanu tuonne vanhempaan postaukseen niitä lisätä joten tässä ovat. Ei ne nyt niin kamalilta enää näytä ku oon jo melkein unohtanu miten tyyyylsää niitä oli tehdä. Nämä grammat on siis jo saldooni lisätty.

Nämä taas tulee lisättäväksi. Kalastajanlankaa (onko se semmosta, on käsitteet hukassa?) kokonaiset 32 grammaa. Koko grammamäärästä olen huisin ylpeä, koska kuten tarkkaavaisimmat saattavat huomata, tää on virkattu. Ja miehän en osaa virkata.

Tän jälkeen saatan tarttua uudelleenkin koukkuun..tai no, tartuin jo. Löysin samasta läjästä jostain jäänytta valkosta oletettavasti Kotiväkeä ja jostain ikuisuuden vanhasta lehdestä kauniin, kukkaisen mallin. Koitetaan sitä.

Sitä se teettää kun neuloo sileetä perusneuletakkia, jonka haastavin osuus tällä hetkellä on lisätä 1 silmukka kumpaankin reunaan joka 5 kerros 20 kertaa..Huoh (ja menossa on vasta ensimmäinen hiha). Tämä motivoi siihenkin, jouduin meinaan pikkasen enemmän käyttämään aivojani tän kanssa. Nyt puhutaan siis naisesta joka ei oo tajunnu etes isoäidin neliön kaaviota =D.


Ja koska olen niin sanomattoman ylpeä itsestäni ja ensimmäisestä virkatusta liinastani, osallistun sillä Miss Jämälankatyö-mittelöön.

2 comments:

Puputsi said...

Se on todella kaunis! Kyllä tuolla kelpaakin osallistua! ;)

Grammat lisätty saldoosi.

MysteryKnitter said...

Beautiful!