Tuesday, April 15, 2008

sitä sun tätä




Tarkoitus olisi tyhjentää nuo esille kaivetut jämälankakorit vallan tyhjiksi. Siis jemmassa on liuta muitakin koreja, mutta tavoitteeksi otin noiden muutaman korin ideoimisen. Ei muuten ole ihan helppoa! Joka jämätyöstäkin meinaa aina vielä jäädä jäljelle jämälankaa - tai sitten lanka uhkaa loppua kesken kaiken.

Vihreäraidallisen kassin jämistä tein vielä kännykkäpussin ja vyön. Niin, sitä lankaa jäi vieläkin. Vyön idea syntyi, kun neuloin sitä edellistä kassia ja olin kiinnittämässä sankaa (verho-)renkaaseen. Isompi neiti nappasi tekeleen ja kysyi, onks tää mulle uusi vyö?! No minäpä päätin sitten kokeilla vyön tekemistä tuosta jämäkerästä, kun ei se oikein muuhunkaan enää kelpaa.

Sinipunainen kassi on tehty Fritidsgarnin jämäkeristä ja siinä sitten jouduin vähän suunnitelmaa muuttamaan, kun lanka ei enää riittänytkään läpän tekemiseen.

Kassi on nyt käytössä tuommoisenaan, mutta on kyllä mahdollista, että jos taloon taas joskus siunaantuu sopivansävyistä Fritidslankaa (ja etenkin sen jämiä), niin kassi saa vielä tuonnempana sen läpän ja ties vaikka jotain somisteita.

Saldo: kassi 135, vyö 20 g ja kännypussi 9 g. Yhteensä siis 164 g lisäystä edellisiin.

Paria jämälankakoria vielä katselen sillä silmällä, mutta välillä täytyy tehdä muitakin töitä. Ideoita olis vaikka muille jakaa, mutta kun ei niitä ehdi millään yksi ihminen toteuttamaan :).

Näin puolivälin krouvin kunniaksi kaikille kanssajämäilijöille hauskaa ja jämärikasta loppukuuta!!

1 comment:

Puputsi said...

Kiva tuo vyö!

Grammat lisätty kirjanpitoon.