Thursday, April 10, 2008

Käärme veikeä

Selätin muutamia nöttösiä lankaa, jotka tuntuivat erityisen hankalilta väriensä ja laatunsa vuoksi. Yritin saada tuohon kuvaan luettelon langoista, joita käärmeeseen käytin, mutta eipä niistä taida saada selvää.

Pää on virkattu Sirdar Denim Ultrasta, sen jälkeen on Ainoa ja Isoveljeä sekaisin raitoina. Keskivaiheilla on sekaisin Hippyä ja jotain 100 % villaa, mitättömiä nöttösiä alpakkaa ja jotain muutakin taisi olla. Keltainen peräpää on pääosin Valovilleä tai annia vai miten päin ne nimet oli, siinä on myös jotain iän kaiken vanhaa puuvillaa ja Malibun nysä.


Painoa tällä hökötyksellä on n. 200 grammaa täytteineen, jämiä kului 92 grammaa. Täytekin on ekologista, nimittäin vanhasta tyynystä. Kauhean näköinen, mutta kelpaa varmaan lasten leikkeihin.

4 comments:

hanna_h said...

Melkoinen evoluution ihme tuon käärmeen väritys ;) Hehkuva häntä lienee selviytymiskeino pimeässä karussa luonnossa.
Lisäisin grammasi kirjanpitoon.

satumh said...

vähänkö mainio! :)

Hmph said...

Aivan ihana idea! Osallistu ihmeessä tällä kilpailuihin myös.

Noista lankamerkinnöistä saa selvää ainakin vaaleammilla osilla, kun suurentaa kuvan klikkaamalla sitä ja katsoo näyttöä oikeassa valossa. Tuossa pään puolella ihan ensimmäisenä oli jotain itselleni täysin outoa lankaa, niin sitä en saanut selville.

hanna_h said...

Heh, olin merkinnyt saldoosi vahingossa jämämenekiksesi 200g, vaikka itse jämälankaa olikin kulunut 92g. Korjasin tuon mokani. Sen siitä saa kun myöhään illalla rupeaa laskeskelemaan grammoja.. Pahoittelen häiriötä :]