Wednesday, April 30, 2008

Jämälankakuukausi takana

Sinivalkoiset sukat olivat sitten vihoviimeiset tässä kuussa ja jämistä. Uudet projektit odottavat.
Ne ovat lapsen sukat, koko 34. Lankana oli taas kerran 7V-lankaa, jonka aloitetetut kerät ja pikkunötteröt eivät tahdo loppua millään. Sukat ovat hyväntekeväisyyteen.
Kulutus oli 70 g.
Alla koko keko komea, eli kuukauden saalis tai oikeammin tuotos. Kaikkiaan kulutin 1 130 g jämiä ja missään ei näy! Ehkä minulla on liikaa lankaa!
Kaksi pipoa, erisävyisinä ja siihen väkerrän ohjetta. Sukkapareja valmistui 9, joista kolmet aikuisille. Poncho valmistui alkukuusta. Monta muutakin olisi ollut kiva tehdä -ehkä ensi vuonna. Varastoissa ei näy mitään muutosta. Pitäisköhän punnita joskus varasto? Tähän mennessä en ole uskaltanut asiaa tehdä.



Koko Jämälankojen tuhoamisprojekti oli mielenkiintoinen ja erityisen mukavaa ja innostavaa oli seurata muiden tekemisiä. Monta ihastuttavaa ideaa oli ja sai, ja kauniita töitä. Monta jäi to-do-listalle toteuttavaksi. Ehkä ensi vuonna...

Suuri kiitos mukana olleille ja erityisesti PUPUTSIlle!

1 comment:

hanna_h said...

Kivat "suomisukat" :) Kirjasin niistä grammat.
Kiitos mukanaolosta ja mukavaa että projekti on antanut uusia ideoita. Niin se on tehnyt minullekin. Kuukauden saldosi on oikein kunnioitettava!