Sunday, April 13, 2008

Tilkut saa riittää tässä projektissa

Sain valmiiksi eilen viimeisen tilkun tässä projektissa. Kokoon 30 g. Ennen projektin alkua tein yhden tilkun ja nyt minulla on niitä kokonaiset kuusi koossa. Vielä paaaaaljon tehtävää, mutta alkavat sopivat jämälangat loppua noiden tekoa varten. Tarvii jatkaa kokonasilla kerillä.

Antakaas hyvä vinkki, mitä voin tehdä virkkaamalla erivärisistä puuvillalangoista kootusta kerästä, kiitos? Pitäisköhän mun tehdä kauppakassi. Lankakerässä on solmujakin. Pyyhe siitä on liian raju, koska mukana on mustaakin. Mistä te ootte löytänyt ohjeen noihin virkattuihin kasseihin?

Yhden pyyhkeen aion tehdä Samos-jämistä. Mutta sitten vasta kun saan valmiiksi erään keskeneräisen neuleen, että puikot vapautuvat: 5 mm pyöröt.

1 comment:

Puputsi said...

Ainakin Pauline Turnerin kirjassa Virkkaajan käsikirja on ohje tuollaiseen virkattuun "ruutu"kassiin. Isoäidin neliöistä yhdistelemällä on tehty parikin kassia. Isoäidin neliöihin löytyy ohje ainakin Viivin virkkausnetistä http://www.kallamedia.com/virkkaus/malli2.html.

Mitäpä muuta puuvillalangasta... tytölle päähuivi kesäksi? jämälankatoppi itselle tai lapselle? kiinteillä silmukoilla virkattu kauppakassi?...

Grammat lisätty kirjanpitoon.