Tuesday, April 1, 2008

Ohjeita ja muuta tiedotusta

Hei kaikki jämistelijät! Nyt se on sitten alkanut ja kukin suhisuttakoon puikkojaan sitä tahtia kun ehtii ja jaksaa. Toivottavasti projektista tulee ihana idea-aitta, jonka pariin voi palata myöhemminkin. Itselläni on ensimmäinen jämisohje jo puikoilla.

Huomatkaa, että Leena Katto teki meille ihanan bloginapin, jonka lisäsin tuohon oikealla olevaan palkkiin. Sieltä sen voi laittaa esille vaikkapa omaan blogiinsa. Kiitos paljon, Leena!

Olen tehnyt oikeaan palkkiin myös listan kaikista osallistujista, johon kerätään osallistujien kuluttamat grammat. Jos huomaatte, että sieltä nyt puuttuu joku, ilmoittakaa siitä vaikka kommentoimalla tähän. Seuratkaa itse kulutustanne ja pitäkää huoli, että grammat on merkitty teille oikein. Diktaattorit eivät liene erehtymättömiä, vaikka he itse usein niin luulevatkin. :) Hanna-h on luvannut avustaa grammojen laskemisessa. Laitamme aina kommentin siihen postaukseen, jossa grammat on ilmoitettu, että ne on merkitty kirjanpitoon. Urakkaamme helpottaaksemme toivonkin, että laittaisitte grammailmoitustenne tunnisteeksi "grammat".

Kauneimman ja käytännöllisimmän työn arvontoja katsotaankin sitten kuukauden päästä.

Hauskaa projektia kaikille! Toivottavasti olette yhtä innolla alkamassa projektia kuin minäkin.

No comments: