Monday, April 7, 2008

Jotain valmista.

Tutkittuani lankatilannettani, totesin että oikeesti! Siis varmaan 90% mun langoista on jämälankoja :o. Älytöntä. Eli jos en saa mitään aikaan, ni ei oo syyttäminen ainakaan aineiston vähyydessä. Pikkutöitä on nyt luvassa, neulon villatakkia tuossa sivussa niin ei huvita kauheesti mitään suurta tehdä.

Mie sain viime viikolla kaksikin ihanaa pakettia ihan yllättäin, ja tulin niistä tosi onnelliseks. Yks työkaveri ei ollu niin kovin onnellinen, joten mä pistin hyvän kiertoon ja virkkasin sille perhosen piristämään päivää:

Siinä Tennesseetä ja Suvia, paino kokonaiset 5 grammaa. Tein toisenkin hyvänmielenneulomuksen ja se kai periaatteessa luettais jämätyöksi kun lanka on jääny edellisestä huivista? Mä tykkään ite kuitenkin että jämät on alotettuja keriä, joten en laske sitä huivia näihin. Sitte kun se koukku ja puuvillalankapussi oli kädessä ni virkkasin itselleni käsikorun Kotiväestä. Sillä on painoa 1 kokonainen gramma, ja kuvaa ei ole valitettavasti saatavilla. Loppupuuvilloita kulutin virkattuun purkkiin, siihen meni äklönvärisiä lankoja (vauvojen vaatteista..) 25 grammaa. Kamera ja purkki ei suostunu yhteistyöhön joten ruttasin purkin nurinpäin =D, ja otin todistusaineistoksi huonon kuvan. Kai mää ton töihin rahtaan ja tungen sinne vaikka kyniä.
Ja mitä muut edellä ni sitä täällä perässä. Sima Siili, 25 grammaa.


Miun matikkapäällä kokonaispaino on 56 grammaa.

3 comments:

hanna_h said...

Hauskoja jämälankatöitä. Lisäsin grammasi saldoon ja niillä muuten ylitettiin jo yhteissaldossa neljänkymmenen (á 50g) lankakerän raja :)

satumh said...

kivoja! oot ollut reipas! :)

Puputsi said...

Ihana perhonen! Mistä tuommoisen ohje löytyy? Mulle kans! Nään jo sieluni silmin sen koristamassa mun kansioita ja kalenteria yms... Iih!