Tuesday, April 1, 2008

iiiiik ja apuva!

Siis ongelmahan on, että minen omista vaakaa. Mitenkäs on tämmösten tapausten kanssa toimittu? En viitsisi lähikaupan setää ja tätejä kiusata sillä, että roudaan joka kerta jämistelyjuttuni vaakalle - eipä sillä, ihan hyvä idea tuokin varmaan.

Mullahan noita mm. seiskaveikan lähes kokonaisia jämäkeriä löytyy reilut parikymmentä eri sävyissä. Onneksi muita ei ole kuin suunnilleen kolmesti saman verran ;)

Ja tikuttelemaan o/

5 comments:

Hmph said...

Mullakaan ei ole talousvaakaa. Jotain miehen kalavaakoja on, en tiedä miten tarkkoja, pitää katsoa kunhan tuo joutaa minulle sellaisen etsimään. Tosin hankintalistalla on talousvaaka. Mulla ei kyllä ole arvioilta kahtakaan kiloa jämiä, jotka keräsinin ja hyväksyin itselleni tätä varten.

Mutta mulla taitaa olla isompi ongelma, päähän asti kipuna heijastuva ja huimausta aiheuttava niskajännitys mikä saattaa estää käsityön tekemisen joksikin aikaa. Ilmoittelen ensi viikolla, mikä on tilanne, kun kokeilen heti projektin alkajaiseksi muutamaa neuleetonta päivää. Jos on asentovinkkejä, joissa hartiat ja niska ei jännity, otan mielelläni vastaan. Pyöröpuikot on jo korvan taakse pistetty.

Hmph said...

Siis lisään vielä, ettei kukaan pahoita mieltään että en tarkoita että loppujen lopuksi pikku"ongelmani" isompi kuin kellään muulla, vaan että nimenomaan itselleni tuo mahdollinen neulekielto on suurempi harmi kuin se, että ei ole tarkkaa vaakaa. Joka tosin on siis muutenkin ollut pitkään hankinnoissa, mutta ei ole tullut hommattua.

Miten muuten saa omaa kommenttiaan muokattua? roskiin osaa laittaa, mutta voiko muokata

Puputsi said...

Yritä arvioida langankulutus mahdollisimman realistisesti tai lainaa vaikka tarvittaessa naapurin vaakaa. ;) Vaa'attomuus ei kuitenkaan ole este projektiin osallistumiselle, eli arvioo kehiin vaan. :)

Sini said...

Tee, mulla on semmonen jyvätyyny jonka Katja_Helena on mulle tehny, ja joka on tooooosi painava. Eli sen lisäks että sitä voipi käyttää ihan lämmitettynä, niin laitan sen niskoille sillon kun oin oikein paha niskajumin ja neulontavimman yhdistelmä. Se pitää hartiat alhaalla ja niitä ei tuu jännitettyä. Pyöröt on tosi hyvä ja toimiva idea, en voi pitkillä puikoilla neuloo juuri mitään..Niin, ja sillon ku ei neulo ni kannattaa kokeilla sauvakävelyä ;).

Marja A said...

Kaupassa käydessä voi punnita valmiit neuleet kaupan hedelmävaa'alla.