Monday, April 23, 2012

Viikkokatsaus

Näin sitä on ensimmäinen viikko jämäilty ansiokkaasti ja uusi viikko on aluillaan. Päivitin grammalukemat tuonne sivupalkkiin. Tarkistattehan omat tietonne ja kommentoikaa vaikkapa tämän viestin kommentteihin, jos virheitä on.

Oma jämistely on kyllä hyvässä vauhdissa, vaikkei mitään esiteltävää vielä olekaan. Kokosin pienempään koppaan toisiinsa sopivia lankoja ja lähdin työstämään isompaa työtä, mutta sitten esikoinen tuli esittämään kämmekäspyynnön ja ne ovat nyt etusijalla. Vaikea tosin pysytellä kutimet kädessä, kun kevät on nyt ryöpsähtänyt vauhtiin. Pitäisi pihamaalle ennättää jo ruopsuttamaan. Tällä viikolla saanen silti jo jotain esiteltävää aikaan.

5 comments:

Prusiluska said...

Kiitos painotietojen päivityksestä. Yksi kaino pyyntö olisi minulla: voisiko saada tempausnapin? Olisi kiva laittaa linkki omasta blogista tänne jämäblogiin.
Ja hih, vaikka on 12 astetta lämmintä, niin pihalla ei vielä meidän korkeuksilla ole juuri lumetonta paikka, eli haravoinnit ei vielä haittaaa jämistelyä ihan koko Suomessa.

Unknown said...

Pyyntösi on kuultu. Jämänappi löytyy sivupalkista. Se tulee tallentaa omalle koneelle ja sitten lisätä omaan blogiin, jottei Jämäblogi kovasti ala takkuilla lisääntyneen liikenteen vuoksi. Suoralinkitys sivupalkin kuvasta siis ei ole toivottavaa. :)

Täällä ei haravointiin edes viitsitä ryhtyä. Madot hoitavat loput lehtisilput, mitä nurmelle on sattunut jäämään. Sen sijaan risuja joutuu keräilemään ja talventörröttäjiä leikkomaan. Puidenkaadosta puhumattakaan. Puuhaa piisaa. ;)

Prusiluska said...

Suuret kiitokset :)

KirsiJ said...

Kiitos minunkin puolesta vaan grammojen laskemisesta! Ehdinkin jo viikonloppuna sitä odotella. Omalta osaltani kaikki laskettu oikein! Ihmettelen itsekin kuinka olenkaan ehtinyt noin paljon tekemään. :)

MysteryKnitter said...

Thanks for counting.