Friday, April 13, 2012

Mollien puikkokuume

Terve!

Mukana ollaan jämäilyssä ja aivan ensikertalaisena. Aloitin oman blogin Puikkokuumetta pitämisen vasta viime marraskuussa, mutta olen neulonut ja virkannut ikuisuuden. Kaapit ja laatikot ovat täynnä lankoja; sekä uusia keriä että jämiä. Tuppaan aina innostumaan uusista ohjeista, jolloin vanhat jäävät pyörimään ja lankavarastot vain kasvavat. Muitaako kukaan Floricaa? Minulta löytyy, heh! Olen jo pitkään halunnut tyhjentää varastoja ja hieman hillitä tuota hamstraamista ja mikä onkaan parempi motivaattori kuin Jämäblogi.

Aurinkoiset, iloiset ja AHKERAT kevään toivotukset kaikille!
T: Mollie
P. S. Kirjoitin vielä eilen nimellä ViTa. Nimimerkkini on hakenut muotoaan, mutta nyt olen tyytyväinen.

4 comments:

Rosalie said...

Hello,
I'm very happy about your lines. Because I know in Finland and I have no country and its people very interested. I would very much like to travel to Finland, and later when the kids are a little larger. Maybe you can tell me a little, that would be nice. One request I have: Would you install a translator in your blog, it is the free on Google and I can understand better what you write. Thank you.
Rosalie very dear greetings from Germany after the beautiful Finland

Pirjo said...

=) Kävin juuri kellarissa täyttämässä kassillisen langanloppuja esikoisen ip-kerhoon ja siellä oli kellarin perällä kasa Floricaa =D Niitä en kyllä kiertoon laittanut vaan mietin mitähän niistä saattaisi valmistua joskus tulevaisuudessa. Kohtahan ne ovatkin jo vuosikerta lankoja ;)

RyytimaanMinna said...

Novita floricaa löytyy minultakin, sitä jäi kun neuloin esikoiselleni puseron Muotimuksu lehden ohjeella, ja on minulla vielä vähän Fennicaakin.

Mollie said...

Hi Rosalie! I added a translator in my blog. I hope that I did it right and it works. :)

Pirjo ja RyytimaanMinna: Kaapista löytyy myös lankaa, jonka nimi ja sisältö on jo unohtunut aikoja sitten. Florica taitaa olla ensimmäisen viiden lankaostokseni joukossa. Jännä juttu etten muista, mitä olisin siitä tehnyt.