Sunday, April 15, 2012

Scaritsa mukana

Pääsiäisen aikaan innostuin kirppikseltä löytyneestä jämälankapussista. Ehtinen saada jämälankasukkien kärjet valmiiksi, ennen Jämäkuun alkua.

Jämälankakuun pääkohteeni on laatikollinen jo puikoille laitettuja jämälankasukkia. Kaikki aloitukset on aloitettu 19.-25.6.2011 aikana, mutta eivät ole aloituksistaan juurikaan edenneet. Punnailen, mitä tulee jämälankakuun aikana neulottua.

Scaritsan villat

2 comments:

Puputsi said...

Aikamoinen kasa aloitettuja jämälankasukkia! Muistathan, että jämistelygrammat tienataksesi sukkien pitää olla tehty jämäkuun aikana. Jos saat kaikki noi sukat tehtyä loppuun, niin hae ihmeessä erikoisanomuksella sääligrammoja! Noiden sukkien viimeistely on nimittäin sääligrammojen arvoinen rutistus! :)

Scaritsa said...

Muistin kyllä säännön. En ehkä saa tällä jämistelykierroksella virallisia grammatilastoja, mutta tsemppiä ja sääliä ehkä sitäkin enemmän ;)
Aloitettuja sukkia on laatikossa peräti 11 paria ja kaikki tikuttelen 2 millin puikoilla. Jämäkuu taitaa olla liian lyhyt, että saisin kaikki valmiiksi, mutta ompahan tavoitteet korkealla :)