Friday, April 20, 2012

Isoäidinneliöitä aluksi


Ensimmäiset tuotokseni Jämäkuuhun ovat valmistuneet.

 Nämä kymmenen isoäidinneliöä sain valmiiksi eilen.  Laput ovat kooltaan n. 15 x15 cm ja niihin käytin n. 130 g (punnittu epävarmalla talousvaa'alla) erilaisia lankoja, joista tunnistin Wetterhoffin Sofian, 7Veikan, Nalle Colorin, Nallen, Tenneseen ja Hjertegarnin Baby pompon'in.  Lisäksi kului muutama nyttönen tunnistamattomia lankoja.  Monta kerää sain käytettyä aivan loppuun, mutta jäi vielä tähteitäkin.

Minna huuteli FB:n Virkkaus-ryhmässä apuja tällaisten tekoon, kun hän tekee peittoa sukulaistytölle 10v, jolta on hiljattain leikattu aivokasvain.  Ja minullehan kutsu oli juuri sopiva, kun ei juuri silloin ollut mitään keskeneräisttä työtä ja Jämäkuu oli juuri alkanut.
Oli muuten mukava virkata näitä lappusia, en meinannut malttaa laskea välillä käsistäni työtä. Aina piti aloittaa uusi lappu heti edellisen valmistuttua tai uusi kerros edellisen jälkeeen.  Ja nyt haluaisin jatkaa noiden tekoa.  Jäinköhän koukkuun!  ;D  

2 comments:

susamaria said...

Ihanan värikkäitä neliöitä! Mä en oo koskaan kokeillut noita, mutta voin uskoa, että on koukuttavaa :)

LeenaK said...

Olin niin päättänyt tehdä tässä jämäkuussa isoäidinneliöpeiton siskontyttärelle, mutta mutta... Vielä en yhtään neliötä ole saanut aikaan. Ehkä seuraavaksi?

Grammat merkitty.