Wednesday, April 11, 2012

Pirjo esittäytyy

Olen ensimmäistä kertaa mukana Jämäkuussa. Omassa blogissani huhuilin uutta projektia mihin liittyä ja Nipi vinkkasi tästä. Jämälankoja löytyy lähes yhtä paljon kuin aloittamattomia keriä, sillä kaikki läheseni tietävät neuleharrastuksestani ja otan aina yhtä ilolla toisten langanloput hoteisiini. Ajattelin aloittaa ainakin tämän kasan pienentämisestä:
Tämän kassillisen sain työkaveriltani viime syksynä ja nyt olisi aika ruveta tekemään sille jotain :) Ajatuksissa on tehdä ainakin noita Oranssin odottamia amigurumeita ja neuloen toteutettuja mochomochi hahmoja. Toisaalta jämäsukkalankojakin on niin valtavat määrät, että toivottavasti muutama raitasukkakin valmistuisi. No ei mitään varmaa suunnitelmaan, koska ajatukset kuitenkin muuttuuvat kun näkee mitä ihanaa muut tekevät.

Minusta sen verran, että olen yli 40-kymppinen kahden tyttösen äiti Tuusulasta. Omaa blogia olen pitänyt kohta vuoden ja olen täysin tähän maalilmaan hurahtanut. Työkseni naputtelen tietokonetta, joten vapaa-aikana kaikki käsityöt ja lasten kanssa askartelut ovat tervetullutta vaihtelua.

Nyt odottelemaan lähtölaukaisiua =)

1 comment:

Matonkude said...

Ompa hauskaa nähdä mitä hahmoja kassin sisällöstä syntyy =D