Wednesday, May 29, 2013

Viimeistä viedään Evandarin puolesta

Tämä oli kieltämättä minulle haastava työ kun laskin kaavatkin itse. Mutta monen purku kerran ja kadoneen silmun metsästyksen jälkeen valmista.
Koko on noin 80cm mutta kun omasta päästä tekee niin ei voi olla varma.
Langan kulutus oli 199g.
Lankoina oli ainakin robbarista joskus ostettua pehmoinen valean pun. n. 2/3 kerää mikä jäi jostain yli ja jäi vielä vähäsen, pehmoinen luonnonvalkoinen n.1/2 kerää, nallen valkoista, wilma (tekstiiliteollisuus) punaista, jotain valkoista lankaa mikä oli yhtä karheaa kuin 7-veljestä mutta kuitenkin yhtä ohutta kuin nalle sekä liilaa ja tummanpunaista lankaa ilman tietoa mitä...

Lopputulos kuitenkin mielytti silmää varsinkin kun olin kiinnittänyt koristeet jotka huomattavasti vähensivät ala ja yläpuolen värierojen havaitsemista. Todella käytännöllinen tämä on meidän tytöllekin kun vaikka on päivällä lämmin niin jos olemme illalla ulkona niin tuuli on todella viileä joten nyt on kaula sitten suojassa.

Lisätietoja ja turinoita viimeistään huomena tästä työstä blogini puolella: a small basket

Työ on jo hetken ollut valmiina mutta en ole vain saanut aikaseksi tulla koneelle. Luulen että tämä jää minun viimeiseksi työksi tämän jämäkuun aikana kun pitää alkaa tekemään tilauksia jotka ovat kasantuneet.
Mutta jämäily jatkuu vaikka kuu olisikin ohi ja ensivuonna näemme varmasti jos blogin emännät vain suo :) Mahtaavaa kesää kaikille, niin jämäkuuhun osallistujille kuin "varjojämäillijöille" sekä ihan vain lukijoille!

6 comments:

Mistelinoksat said...

Ihan mielettömän hieno ja kaunis! Tyttökin näyttää niin tyytyväiseltä! :)

susamaria said...

Upea!

Hanna said...

Todella upea mekko!

Tintti said...

Grammat kirjattu :-)

Kaye said...

Onpas kiva! :)

Evandar said...

Kiitos kommeneista :) On ollu hivenen kiire taas joten internetin ihmeelinen maailma on jäänyt takaalalle kaiken muun takia.