Friday, May 31, 2013

Loputkin työt

 Tämä on toinen Jämäkuun isoista töistä. Isohkossa laatikossa on erilaisia Seitsemän veljestä lankojen kerän loppuja ja joku näytti olevan vanhempiakin versioita. Peiton alkua on jo kyselty ja halukkaita ssajaksi löytyy useita. Mutta se on niin lämmin, että vanhenevat niveleni taitavat tykätä tästä. Tosin päättelin viimeisiä lankoja ulkona illan viileydessä.  Päättelemättömiä lankoja on näkyvissä, mutta vasta  4 dominopalan kulman langat päättelen.
60 palaa nyt jämäilyn yhteydessä tein. Todennäköisesti jatkuu kesän jälkeen, koska työ alkaa olla aika iso ja lämmin sylissä pidettäväksi. 7 V loput ei paljon vähentyneet. :(

Toinen Seitsemän veljestä pääasiallisesti sisältävä työ oli tämä. On siinä kyllä nauhalankaa ja muita  lankoja ja myös pörröisiä lankoja. Huivi on tilaustyö. Saajan edellinen vihreäsävyinen huivi on ollut kovassa käytössä ja nyt pipoon sopiva ensi talveksi. Huivi melkoisen iso, istelläni on tällainen ahrtiahuivina. Huivi on muuten valmis, mutta kostutus ja pingotus puuttuu.
Näitä kolmiohuiveja olen tehnyt useampia ja niitä löytyy blogistani.
Kulutus oli tähän työhön 290 g.

Näihin kahteen päätyöhöni sain upotettua keränloppuja yhteensä 840 g! Missään ei näy!

1 comment:

PäiviH said...

Grammat kirjattu