Friday, May 31, 2013

Teknisiä ongelmia & kännykkätasku

Minulla on nyt valitettavasti jäänyt jämäilyjeni postaaminen viimeiseen päivään. Pahaksi onneksi tänään on ollut ekat ukkoset ilmassa, joten tietokone on joutunut olla suljettuna. Ei se sitten kunnolla päälle tullutkaan, mutta sähkökatkoksista on saatu nauttia koko ilta... :P Nyt bloggaan puhelimella. Enpä muuten tosin tiedä, onko se puhelimelle sen turvallisempaa? Jos sallitte, niin postaisin aikaansaannokseni huomenna paremmalla onnella.

Laitan tähän kuitenkin esimauksi puhelimen muistissa olevan tekeleeni: laukun tälle uudelle "lelulleni" Samsung Galaxy Note kakkoselle.Kotelon paino on 152g. Se on virkattu paksusta langasta, koska sen verran meikäläistä on säikytelty näiden älypuhelimien herkkyydestä... Ja tästä ei ole maksettu vielä ensimmäistäkään erää. ;) Laukun pituus on n. 15 cm. Varustettu olkahihnalla. :) Kuviossa keskellä yin&yang, sivuilla namaste. Materiaalina on pääasiallisesti paksu, polyesterinen ESTERI ontelolanka. Merkkaukseen käytetty mitä lie mustaa, ohutta puuvillalankaa. Niin ja onhan siinä vetoketjukin! :D

Tässä vielä parempi kuva, nyt kun vihdoin tietokoneelle pääsin... Taas jyrähti, mutta on kuulemma vielä kaukana... Saa nähdä, miten saan kaikki jämäilyni tänne.

1 comment:

PäiviH said...

Grammat kirjattu