Saturday, May 4, 2013

stiina tulee esiin

Hei vain, kaikki jämäilijätoverit! Esittelyni on jäänyt ja sisällytänkin sen ensimmäisen jämäprojektini yhteyteen.

Olen stiina (ravelryssä sannastiina), 22-vuotias tekstiiliartesaaniopiskelija Joensuusta. Pidän blogia osoitteessa sannariinastiina.blogspot.fi. Minulla on todellinen jämälankaongelma.. Kun uusista langoista tehdyt projektit on saatu päätökseen, ajatukseni siintävät heti lankakauppojen aarteisiin ja jämät jäävät unohduksiin. Asiaa ei auta kirpputorien (jämä)lanka-aarteet tai sukulaisilta perityt langanjämät. On aika käydä taisteluun!

Tämän vuoden ensimmäinen jämätyöni valmistui parisen päivää sitten. Muutama viikko sitten bongasin roskislavan täynnä aarteita ja nappasin mukaan rottinkituolin, joka sittemmin tuntui kaipaavan jotain piristystä. Kaivoin esille paksuimmat jämälankani ja ryhdyin virkkaamaan ympyrää. Syntyi istuintyyny:


Puolelta..


..ja toiselta.


Ja in action!

Lankaa kului hulppeat 440 grammaa. Voin ilokseni myös todeta, että minulla ei ole enää yhtään jämiä Novitan ällöistä paksummista langoista. Huraa!

6 comments:

MysteryKnitter said...

Sinä se osaat!

Tintti said...

:-)

Grammat merkitty.

Emilia said...

Onpa kiva istuintyyny!

Kaye said...

Kiva!

Puputsi said...

Vau! Millä täytit tyynyn? Ihan perusvanulla vai jollain kierrätysmatskulla?

stiina said...

Kiitos kaikille! :)

Täytin tyynyn luovasti tyhjillä muovipusseilla, niitä kannatti siis säilyttää. Lyttääntyyhän ne mutta pehmentävät silti sopivasti.