Wednesday, May 15, 2013

Tossuja

Tein ensin yhdet. Sitten toiset. Ja vielä kolmannet.


Lankoina valkoinen seitsemän veljestä, vuorelman veto, novita wind, nalle ja sekalainen seurakunta valkoisia nallen-paksuisia lankoja. Lisätietoja blogista.

Lankaa kului yhteensä 94 g.

...meinasin tehdä vielä neljännetkin tossut, mutta ajattelin siirtyä sukkiin...

8 comments:

Lea P said...

Söpöjä, nää on aina vaan niin kivoja ja kivat tehdäkin.

Kaye said...

Kivan näköisiä! Saako kysyä tyhmän kysymyksen? :0) Kun tässä niin alottelija vielä näissä hommissa niin en meinaa uskaltaa yhdistellä eri lankoja. Näissäkin on nyt yhdistelmä monia eri lankoja niin miten se onnistuu? ( kyselee nimim. Dorka =D )

Tiinatuuli said...

Koskaan ei oo tyhmiä kysymyksiä Kaye :) Itse olen pitänyt pääsääntönä lankojen yhdistämisessä sitä, että niitä neulotaan suht. samalla puikkokoolla - mielummin vain puolikkaan heitto. Itse ainakin vältän mm. 7 veljeksen ja Nallen yhdistämistä sillä se näkyy lopputuloksessa...

Näissä tossuissa yhdistäminen oli sinänsä helpompaa, sillä vaikka esimerkiksi violeteissa tossuissa oleva Vuorelman Veto on ohuempaa kuin 7 veljestä, ero ei juuri näy - johtuen tossun mallista.

Paras neuvo onkin varmaan, että kokeilemalla selviää ja yhdistelemällä voi saada aikaan mielenkiintoisempaa neulepintaa - esim. nyt puikoilla Novitan Nalle ja Palma :)

MysteryKnitter said...

Tiinatuuli, miten sä pystyt neulomaan niitä kahta yhdessä? Mullakin on Palman rinnalla toinen lanka aina, mutta se on suunnilleen ompelukonelangan paksuista.

Tiinatuuli said...

Ihan kivaa jälkeä tulee ainakin Nallella ja Palmalla ja kolmepuolosen puikoilla - 2 krs nallea ja 1 krs palmaa

Evandar said...

Aivan ihanat tossut. Täytyy otaa itse inspiraatiota näistä ja neuloa tytölle pirteät tossut :)

MysteryKnitter said...

Hurjaa on tuo sinun raidotuksesi, mutta en yhtään epäile, etteikö se toimisi. Sinähän hallitset tuon tekniikan hienosti.

Tintti said...

:-)

Grammat kirjattu!