Saturday, May 11, 2013

Lisää tuikkukuppeja

Lätkää katellessa on syntyny lisää tuikkukuppeja. Niille on jo uusi kotikin löytyny. Lankana on 100 % villa ,joka on värjätty sinisen lupiinin kukilla, varsilla ja lehdillä. Värjäys on viime kesäisiä värjäys kokeiluja.


 Lankaa kului yhteensä 57 grammaa.

6 comments:

Mistelinoksat said...

Nuo ovat kyllä sieviä! Onko sulla ollut jo noita käytössä? Ovatko täysin turvallisia, ettei tuo reuna voi leimahtaa palamaan? Luulisi, että ainakin akryyli voi leimahtaa aika äkillisesti.

MysteryKnitter said...

Nättejä ovat.

Kaye said...

Näitä jo aiemmin ihastelin ja taas uudelleen. Nämä ovat tosi kivoja! Samaa tosin pohdin kuin Mistelinoksat että ovatko paloturvallisia käytössä?

Hezku said...

Kyllä on tullu tuikkua tuommosessa polteltua. Kyllä aluks tuli tarkkailtua kuinka pitkälle liekki ylettyy, muuta ei se lähellekkään reunaa kurottellu. Kuvausta varten asettelin reunat noin pystyyn mutta huomasin että yleensä ne on enenmmän sivulle kun kuppia siirtelee ja nostelee, jollei reunaa muista nostaa aina pystyyn.

Puputsi said...

Pilttipurkit ei ole turvallisia tuikkukipoiksi allaspalovaaran takia. Pilttipurkki kapenee suuaukkoa kohti, jollon lämpötila sisällä nousee. Kuumentuessaan lämpökynttilän steariini saattaa leimahtaa liekkeihin ihan kokonaan. Purkki saattaa räsähtää nätisti rikki tai sitten räjähtää jonkun naamalle polttaen samalla koko talon. Suosittelen siis, että päällystätte joitain muita kun pilttipurkkeja.

Puputsi said...

Grammat merkitty.