Tuesday, May 14, 2013

Välikatsausta

Laskeskelin tuosta grammat ja kommentoin mahdollisiin epäselviin grammoihin. Muistakaapa, että jämätöiden tulee olla kokonaan tehty jämälangoista tai jos eivät ole, poikkeuslupagrammoja voi anoa diktaattorilta erikseen. Merkitkää nämä gramma-anomukset tunnisteella gramma-anomus, jotta löydän ne helposti blogista.

Diktaattorin jämäkuu on mennyt aivan reisille vauvan jatkuvista korvatulehduksista johtuen, mutta onneksi samaa ei voi sanoa teistä muista. Blogiin on ilmestynyt toinen toistaan nerokkaampia ja kauniimpia töitä! Lankaa on kulutettu huimasti; 11708 grammaa, joka vastaa noin 234 kpl 50 gramman kerää. Ajatelkaas, montako euroa ollaan säästetty käyttämällä "ilmaisia" jämälankoja! ;)

Tällä hetkellä suurin kulutus näyttää olevan Pirjolla 1492 grammalla, mutta monta muutakin jämistelijää on päässyt yli kilon. Kauneimman ja käytännöllisimmän työn äänestykseenkin on tullut mukavasti töitä. Vielä ehtii mukaan kaikkiin kilpailukategorioihin, joten puikot, koukut, neulat sun muut sauhuamaan!

Ps. Muistakaa ravelrylaiset myös jämäryhmä, jossa on kilpailu varjojämäilijöille.

1 comment:

Hanna Emilia said...

Diktaattorille tsemppiä kovasti vauvan sairasteluihin! Täydet sympatiat saat, meillä sairastaa lapsi 2 vee suurinpiirtein jatkuvasti...