Sunday, May 19, 2013

Tilin avaus

 
Päääsinpä minäkin viimein jämämoodiin. Otin viikonlopun reissuun mukaan vain yhden keskeneräisen työn ja ison kasan jämäpuuvillalankoja. Jämälangat puhuttelivat enemmän, joten sain jotain valmistakin aikaiseksi. Ensimmäisenä valmistui tällainen pesä. En kerro vielä tarkemmin, mihin tarkoitukseen se on. Blogissani on aiheeseen liityvä kuva-arvoitus, johon voit halutessasis osallistua. Lankana on moppilanka ja kukkaset ovat sekaisia puuvillalangan jämiä. Painoa "pesällä" on 96 grammaa. Samassa kuvassa on myös jämälangoista valmistunut tiskikukka, joka painaa 29 grammaa.


Sain virkattua myös patalappuparin, jossa on viittä eri jämälankaa. Nämä pääsivät jo jatkamaan matkaansa, kun reissussa mukana ollut kaveri ihastui niihin. Painoa patalapuilla on 84 grammaa. Vaikka langat olivat suunnilleen samanpaksuisia ja patalaput samankokoisia, on toinen 5 grammaa painavampi. Yhteensä painavat 84 grammaa.

Avaan siis viimein grammatilini 209 grammalla. Muutakin valmistui, mutta kuvausinto loppui kesken :-).

Onnistuin jo poistamaan tämän kirjoitukseni, kun meinasin vaan lisätä linkin tabletilla. opinkohan koskaan, ettei tabletilla blogata. Huoks! Älä siis ihmettele, jos ehdit jo lukea erilaiset jutut. En enää muista mitä kirjoitin alunperin.

4 comments:

Tintti said...

Ja kirjasin itse omat grammani :-)

Kaye said...

Kylläpä on kauniita töitä!

susamaria said...

Noi pannulaput ovat hurmaavat! Ei ihme, että ystäväsi ihastui niihin :)

Puputsi said...

Samasta syystä en tee tabletilla muuta kun luen blogeja, koska muuten onnistuisin varmaan koko jämäbloginkin poistamaan.

Oliko noista töistä siis mikä osallistumassa käytännöllisimmän työn äänestykseen vai kaikki?