Tuesday, April 5, 2011

Uutta valmista

Innostuin tekemään nyt myös ne tossut siihen samaan settiin, josta tein viimeksi myssyn. Lankana on jotain valkoista vauvavillalankaa, kukka ja reunat virkattu vaaleansinisestä, ei tietoa mistä, mutta vastaavan oloisesta langasta. Piti käyttää ensin se viimeksi jäänyt metrin pätkä noihin kukkiin, mutta se ei riittänyt, edes vaikka tein keskustan valkoisesta langasta. Jouduin hylkäämään sen nyt :'(  meni niin solmuun venytysponnistelujeni jälkeen.


No, mutta puikot ja virkkuukoukku 2½,  ja lankaa kului : 26 g

Samalla olen virkkaillut patalappua, johon minulta pyydettiin joku aika sitten ohjetta. Ohhoh millasen ohjeen teinkään, ihan itseänikin järkyttää. Kuka tuosta nyt selvän saa *huokaus*

Mutta eipä mitään, pääasia on, että sain kulutettua Novita Nallelanka nöttösiäni, vadelman punaista, joka jäi Haavisto lapasistani ja sitten tuota jotain kukkaketo ruusua, joka on pyörinyt jo pitkään kopan pohjalla, en edes muista mitä siitä on tehty alkuun. 

Virkkukoukulla nro 3 sain kulutettua tähän yhteensä 47 g lankaa.

Eli kulutettua tässä postauksessa yhteensä 73 g

6 comments:

Sude said...

Kauniita töitä. Kiva kun laitoit ohjeen patalappuun, kiitos.

Mrs.Marple said...

Hienot on tossutkin! Teitkö omasta päästä vai onko ohjetta jossain päin?

MinnaV said...

Kiitos kommenteista. Toivottavasti saa selvää siitä ohjeesta.

Tossujen ohje löytyy sellaisesta BWT vauvaneulelehdestä vuodelta 1979. BWT on joku Novitan edeltäjälehti luulen, koska ohjeet ovat Novitan langoille.

MysteryKnitter said...

Tyrmäävän upeaa!

Puputsi said...

Toi patalappu on aivan mahtava, kiitos vinkistä!

Puputsi said...

Lisäsin 73 g kirjanpitoon.