Thursday, April 28, 2011

Sievää ja hirveää

Nyt tuloo kuulkaa sekalaasta seurakuntaa! :D

Isäntä tilasi plektrapussukan, johon mahtuisi koko plekujen laaja kirjo ja itse ajattelin, että ois hyvä, jos joukkoon sopisi capo, slideputki ym. irtotarpeet myös. Isäntä halusi, että pussi virkataan ohuesta langasta. Väritoive oli musta. No ohuttaa jämämustaa mulla oli vain kimalteisena, mutta se kuulemma oli ihan rock. Sitten kävi niin, että musta loppui ja kysyin väritoivetta. Vaihtoehdoista kuulemma tummanpunainen olisi mustan kanssa myös ihan rock. Siinä aikani sitten virkkailin ja lopputulos on niin kaukana rockista kuin tuloo ja pääsöö! :D


Ilmoitan täten tämän heti epäkauneimman ja epäkäytännöllisimmän työn kilpaan! Napinlävet on niin pienet, että plektrojen ulossaaminen vaatii silmitöntä sorminäppäryyttä (pienempiä nappeja ei ollut tarpeeksi) ja pussukan habitus on paitsi vänkyrä myös kovin epämiehekäs. Onneksi taloudessa on prinsessoja, jotka kovin mielellään haalivat monenmoisia nyssäköitä itselleen. ;) Ainoa käytännöllinen asia, jonka tästä keksin, on se, että jos kaikki plektrat ovat hukassa, voi tästä aina napsaista napin irti ja käyttää sitä soitannossa. Toisaalta tämä on kovin epätodennäköinen skenaario, mikäli tässä pussukassa tullaan säilyttämään niitä plektroja.

Ai niin ja se paino oli 20 grammaa ilman nappeja.

Nooo, mutta sitten sitä sievempää osastoa. Ihastuin Tyyneen, joten valikoin langat, joista sain ihan patalapun kokoisen tuotoksen. Tästä tuli mielestäni oikeasti nätti ja sopii vieläpä meidän talomme väritykseenkin. Kisaan siis!


Lankana harmaata ja miltei mustaa puuvillalankaa, reunassa kiinteitä silmukoita. Paino 48 g.

Sinisten lankojen laatikosta löytyi vielä turkoosia Fritidsgarnia, joka niinikään virkkautui patalapuksi. Kirjailut ja reunat on muovisen oloista tummanviolettia mysteerilankaa, joka yritti pitkälle viimeyöhön muotoutua huiviksi kuitenkaan siinä onnistumatta.


Tämä on mielestäni niin sievä myös, että uskallan laittaa eteenpäin ja ilmoitan myös kauneimman kisaan. Paino 25 g.

Jos siis osaan yhtään laskentoa, niin postauksen tuotokset yhteensä painavat 93 grammaa.

2 comments:

raita said...

Tuo sininen patalappu on ihana!

Puputsi said...

grammat kirjattu