Monday, April 25, 2011

Väliaikakatsaus

Huhhei! Tulinpa aivojumpanneeksi ja laskeneeksi taas runsaslukuisia grammojanne. Katsokaapa sivupalkkiin: mennään ihan uskomattomissa lukemissa jo! Yhteensä olemme kuluttaneet jo yli 11 kiloa jämälankaa, joka tarkoittaa 233 kappaletta 50 gramman lankakeriä. Miettikääpä, millaisia määriä "roskalankaa" ihmisten nurkissa pyöriikään, kun pelkästään tässä tempauksessa sitä kuluu tällaisia määriä. Ja millaisia upeita töitä tuosta "roskasta" syntyykään! Mahtavuutta.

Kilon ylityksiä on nyt jo kaksi. TiiQ ja Anna ovat ahkeroineet itsensä kahden kärkikaksikkoon. Vielä ehtii laittaa nastaa lautaan ja ottaa kiriä. Sitä ei tiedä, millaiset kuun lopussa lukemat ovatkaan. ;) Ilmastosukkia on myös ahkeroitu ja kauneimman ja käytännöllisimmän jämätyön kisaan ilmoittautuneita on myös runsaasti. Muistakaa lisätä tarpeelliset tunnisteet viesteihinne, jotta työnne noteerataan kilpailuihin mukaan (ilmastosukka, kaunein, käytännöllisin).

Tarkistakaa jälleen omat grammanne ja huomautelkaa minulle, jos näppivirheitä on päässyt mukaan. Ihminen täällä hei! ;)

3 comments:

Tintti said...

Moikka!
Tuntuu ihan pöhköltä huomauttaa, mutta mulla pitäisi olla 715 g. Huimat 10 g uupuu :-)
Aurinkoista alkavaa viikkoa!

LeenaK said...

Höps, höps! Pienemmistäkin puutteista saa ilmoittaa ilman minkäänlaista nolostelua. Ideana on pitää niin tarkkaa kirjaa kulutuksista kuin mahdollista, joten jos virhe on tiedossa, niin ilmoittaen vain! :)

Korjaanpa grammat hetimmiten.

LeenaK said...

Paitsi että hei... Kaksinkertaisessa uusintalaskennassa saan aina vain saman tuloksen (705 g). Mikähän multa on jäänyt huomaamatta? :O