Friday, April 29, 2011

Ekstrasupermegajättitossut

Tässä ensimmäinen kokeiluni dominotekniikalla. Ohje löytyi Dropsin sivuilta. Helppoa ja kivaa! Ja mikä parasta, ommeltavia saumoja jäi vain kaksi!

Ei niin hyvää, ettei jotain huonoakin. Nimittäin koko: se on ISO. Kerrassaan megalomaaninen. Tossut putosivat 44-45 kokoisia kenkiä käyttävältä mieheltäni jalasta ("Mulla mahtuis molemmat jalat tähän yhteen tossuun...") eli koko on varovaisestikin arvioiden vähintään 48. Tuli taas tehtyä sikäli turhaa työtä, että en tunne ketään, jolle nämä voisi antaa =( Jos täällä olisi Surkuhupaisimpien tekeleiden kategoria, olisin varmasti vahvoilla siinä näillä tossuilla.

Jos jämäblogin lukijoissa on joku, jolla on käyttöä iiiisoille tossuille, lahjoitan nämä ilomielin! Ja sainhan näihin uppoamaan 7 veljestä-langanloppuja peräti 178 g. Jämäkuu-tavoitteeni tuli täyteen niin että heilahti.

PS. Lupaan ja vannon, että jatkossa teen aina mallitilkun.

3 comments:

TiiQ said...

Löytyisköhän Villaa ylle -keräyksen kautta näillekin käyttäjä?

saukko said...

Jonnekin keräykseen nää tosiaan kannattanee laittaa.

Puputsi said...

Piti itsekin ehdottaa tuota Villaa ylle -keräystä. Varmasti on myös isojalkaisia kodittomia! Toinen, joka tulee mieleen, on joku vanhainkoti tms, joissa on turvonneita jalkoja ja tossut voisivat tulla siellä käyttöön.

Grammat kirjattu.