Friday, April 29, 2011

Viimoset jämäilyt

Taas laitan tähän näiden viimisen kahden viikon jämäilyt kaik peräkanaa. Tänä vuonna ei oo oikeen saanut jämiä tuhottua ihan niin paljoa kun ois halunnut. Työt ja kaiken maailman vkonloppu riennot on verottanut aikaa harrastukselta, harmillista. Mut voinhan jatkaa jämistelyä tästä eteenpäinkin, vaikka jämäkuu loppuukin tähän :).

IMG_2197
Nallesta varret ja 2-kertasesta hahtuvasta loput, 88g. Semmoset omaan käteen sopivat :). Voi olla että pyöräytän toistamiseen koneessa, että sais vielä tiiviimmän pinnan.

IMG_2203
IMG_2205
Sitten ois pari kauluria. Lila-harmaa Rondon Emilystä, 68g ja tuo kirjava on Austermanin Invernoa, 47g. Kunhan ehdin ja saan käsiini sopivan uhrin, lisään blogiini kuvia in action...


IMG_2212
Aiemmin tein Carrie kämmekkäät ja koska lankaa jäi vieläkin, tein sitten pienemmät versiot ja ihan silkkaa sileää vaan. Nää ois 20g.

Lätkää katsoessa huitasin vielä pienen loppukirin ja kutaisin tämmösen jämäsiilin, joita muuten tein viime vuonnakin, söpöjä. (Lankakin taitaa olla samaa Fabelia mistä tein yhden viime vuonna, ite värjättyä ja sitä jäi vieläkin pieni nöttönen...) Sisuskaluina langanpätkiä, jotta tulee ihan kaikki pätkät hyödynnettyä :). Tasan 20g.
IMG_2216

Yhteensä nämä loppukuun tuotokset tekee 243g.

1 comment:

Puputsi said...

Ihana siili :)

Grammat kirjattu