Tuesday, April 5, 2011

Laskentoa

Sivupalkista voitte huomata, että otin tietokoneen kauniiseen käteen ja ryhdyin laskemaan. Tähän postaukseen mennessä ilmoitetut grammat on nyt lisätty saldoihin. Hei, me ollaan kulutettu jo yli kilo jämälankoja!!

Olen tosi persoonattomasti kommentoinut laskettuihin postauksiin: "Grammat kirjattu". Jos grammojasi ei listassa vielä näy, tarkista omista postauksistasi, onko niissä varmasti tunniste "valmiit". Jos ei ole, muokkaa tekstiäsi ja lisää tunniste. Ilmoita sitten vaikkapa tämän postauksen kommentteihin, että huomaan käydä laskemassa puuttuvat grammat mukaan. Kommentoi tähän myös kaikin mokomin, jos huomaat laskuissa muita virheitä. Tekevälle voi sattua.

Vaikken ole ehtinyt kommentoimaan töihinne niin paljon kuin olisin halunnut, olen kovasti ihastellut toinen toistaan kauniimpia, käytännöllisempiä ja taidokkaampia tuotoksia. Tästäpä tulikin mieleeni, että eikös tänä vuonna kisailla kauniimpien ja käytännöllisempien töiden kesken? Mitä mieltä on ylipäädiktaattoriemo? Entäpä Ullan kisat?

Nyt taidan kääriytyä tekeillä olevaan työhön. Alkaa kokoa rievulla olla jo sen verran, että pienempi hukkuu alle. Toivottavasti pian saan jotain raportoitavaa aikaan.

4 comments:

alderaan said...

Heip! Miun kysymykseen sienen kohtalosta ei ole vastattu - pitääkö mun kysyä sitä pääemolta meilitse? Vaiko odotella kärssivällisesti?

Emma said...

Toinen miun tekemä työ (lapsen myssy) ei ole mukana! En ole huomannut että olisi missään ohjeistettu että pitäisi olla tuo valmiit-tunniste joka työssä, lisäsin sen juuri.

LeenaK said...

Ohhoi! Olipas mulla käynyt ohjeistuksessa perustavanlaatuinen moka. Tosiaan, valmiiden töiden esittelyssä tulisi olla tunniste "valmiit", jotta grammojen lisäily sujuisi virheettömämmin.

Nyt on myssykkä mukana. :)

Puputsi said...

Ullan kisaa ei tänä vuonna ole, mutta kaunein ja käytännöllisin kyllä. Hyvä, että tuli puheeksi, on ohjeistaminen päässyt unohtumaan kokonaan! Postaanpa tämän jälkeen. Alderaan; Multa on mennyt kysymys ohi sun sienestä... Mistä se löytyy?