Sunday, April 10, 2011

Rumajunasukat

Ensimmäinen jämäkuu-työni valmistui eli rumajunasukat pienin muutoksin. Aloitin tuolla vedenvihreällä, mutta tajusin ettei se riitä edes pikkuriikkisiin sukkiin. Tummanvihreä oli ainoa tätä laatua oleva jämä, joka edes jonkinverran sopi yhteen. Mutta rumat näistä tuli sittenkin, nyt pitää miettiä voiko näitä antaakaan lahjaksi, mikä oli alkuperäinen tarkoitus. Langanmenekki 35 g, lanka luultavasti Vuorelman Juhlaveto, bambut 3,5.

3 comments:

Neulovanelli said...

Rumat ja rumat, höpsis! sanon minä. Nämähän on ihankuin tehty työmiehelle! Liitä mukaan kortti traktorista tms. niin vanhemmat ymmärtävät käytää työvaatteena. Käsin tehty on aina kaunis, siinä on sydän mukana jokaisessa silmukassa!Tyttövauvalle käy myös, elämme tasa-arvon aikoja.

alderaan said...

Juur samaa piti tulla sanomaan :). Tuo Neulovanellin työvaate-kortti on hyvä! Tein ite just junasukat, joihin kärjet tuli erivärillä kuin sukkaosa ja musta ne on nätit. Yleensä vaihdan tällaisessa tapauksessa värin raidoittaen, pikkuraita uutta väriä, pikkuraita vanhaa ja sit uutta loput, niin lopputulos näyttää siltä, kuin ihan tarkoituksella olisin veikeää raitaa vääntänyt :D.(Tein ehjästä kerästä suurimman osan, siksi ei täällä.)

Puputsi said...

Grammat merkitty kirjanpitoon