Monday, April 4, 2011

Miksei?

Kukaan laske grammoja ja laita niitä ylös listaan?

10 comments:

Omppu-pomppu said...

Moi, ekaa kertaa mukana ollessa en oikein tiedä miten pitää toimia, siksi en ole merkannut listaan. Sinne saa siis itse lisätä ilmeisesti. Ajattelin että emo tekee sen, että tarkistaa samalla ettei ole "huijareita" =) käyn lisäämässä kohta.

Tintti said...

Emot varmasti lisäävät, kun ehtivät :-)

LeenaK said...

Kyl maar emot (siis Puputsi ja minä) lisäillään, kun joudamme. Ihan joka päivä ei ehdi. ;) Raportoimme aina ko. postaukseen, kun siinä ilmoitetut grammat on laskettu.

Useissa muissa tempauksissahan saldot päivitetään kerran viikossa. Olisiko tällainen systeemi mielestänne Jämäkuussakin selkeämpi? Silloin saldopäivä tänä vuonna olisi torstai.

Omppu-pomppu said...

Hyvä että tuli selkeys, minulle käy kerran viikossa listaus, mietin juuri etten varmaan joka päivä käy tänne lisäämässä tuotoksia vaan kerran pari viikossa =) Pähkäilee tyyne patalapun kanssa, on kyllä aivojumppaa ennen kuin tajuaa systeemin ;)

KirsiJ said...

OOkkei, että kerran viikossa päivitetään. Ihmettelin vain. Torstai hyvä päivä.

Emma said...

Miun mielestä se entinen systeemi oli hyvä, siis että päiviteltiin sitä mukaa kun lankaa kului. Tempaus kestää vain kuukauden, joten kerran viikossa on miusta liian harva päivitystahti.

LeenaK said...

Kiitoksia näkemyksistä! :) Jospas tehtäis sitten niin, että grammat lasketaan vähintään kerran viikossa, mutta mieluummin useammin. Mitä mieltä tästä on Puputsi? Joka tapauksessa kaikkiin postauksiin lisätään kommentti, joka kertoo, kun grammat on noteerattu laskelmissa.

MysteryKnitter said...

Kunhan laskelmat täsmäävät ja grammat ilmestyvät laskettuina, that's all I care about. Ainakin jos minulta kysytään.

MysteryKnitter said...

Kunhan laskelmat täsmäävät ja grammat ilmestyvät laskettuina, that's all I care about. Ainakin jos minulta kysytään.

Puputsi said...

Jeps, mielestäni grammat lasketaan ja lisätään sitä mukaa, kun apuemäntä ja emäntä ehtii. Mahdollisimman ajantasainen tilanne on tietysti aina paras. Aletaan apuemännän kans myös lisätä tuonne taulukon päälle päivämäärä, jolloin sitä on päivitetty, niin voi sitten hihkua, jos huomaa jonkun oman työnsä puuttuvan tms.