Saturday, April 2, 2011

Liskoinvaasio

Gekkoja on aina yhtä mukava virkata jämälangoista. Alkuperäinen ohje on Gecko Bookmark, jota olen muunnellut itselleni mieluisammaksi.


Puolenkymmentä näistä lähtee lahjana kirjanmerkeiksi lukemista harrastavaan perheeseen, yksi on jo ommeltu käsityöpussukan koristeeksikin.

Paikalliset neulojat pistivät pystyyn peittotempauksen, jonka tarkoituksena on koota keväinen puuvillapeitto paikallisen lankakauppamme omistajalle, joka on ystävällisesti tarjonnut liikettään tapaamispaikaksemme.


Näistä kaksi vasemmanpuoleista palaa on laskettu jämäkuun saldoon, kaksi oikeanpuoleista verryttelin viimeinen päivä maaliskuuta.

Eikä jämäkuuta ole, jos ei ole jämälankakukkia.


Nämä menevät ystävälleni, joka koristelee kolmen tyttärensä vaatteita ja asusteita mielellään kukkasin laittaen vain nappeja, helmiä ja nauhoja lisäkoristeiksi.

Näiden virkkuiden yhteispainoksi muodostui 65 g.

7 comments:

MinnaV said...

Jos tekis oikein pienet liskot, ohuesta langasta ja sit niistä tulis korvikset. Suunnittelen vaan, tykkään just näistä liskotöistä ihan hirmuisesti =)

alderaan said...

Oioi, nättiä täälläkin! Ihanan harmonisen värisiä peittotilkkuja!

Mäkin tein yhden gekkon, joka jäänee viimeiseksi, tein niin tiukkaa, että koukkualustana toiminut etusormi kärsi.

Omppu-pomppu said...

Tää tykkää liskoista! Aikoo tehdä semmoisia myös =)

iso gnu said...

Kivoja töitä!

LeenaK said...

Grammat kirjattu.

Tuikku said...

Kauniita töitä. Jotenkin nuo sinun isoäidinneliöt sai minutkin inspiroitumaan, vaikken virkkauksesta ja etenkään isoäidinneliöistä ole järin innostunut.

Puputsi said...

Loistava idea noi MinnaV:n korvikset, antakaa palaa! :)