Wednesday, April 6, 2011

Kauneimman ja käytännöllisimmän työn äänestyskilpailun säännöt

Edetään kauneimpien ja käytännöllisimpien töiden äänestämisessä samalla tavalla, kun aiempinakin vuosina.

Äänestyksessä on siis kaksi kategoriaa: Kaunein työ ja käytännöllisin työ. Mikäli haluat osallistua työlläsi jommankumman kategorian äänestykseen, tulee sinun ilmoittaa työsi mukaan. Jos haluat osallistua työlläsi kauneimman jämälankatyön äänestykseen, laita kirjoitukseesi tunnisteeksi ”KAUNEIN”. Jos haluat osallistua työlläsi käytännöllisimmän jämälankatyön äänestykseen, laita kirjoituksesi tunnisteeksi ”KÄYTÄNNÖLLISIN”. Voit osallistua työlläsi myös molempiin äänestyskategorioihin. Laita tällöin kirjoitukseesi molemmat tunnisteet. Huom! Mikäli haluat osallistua työlläsi näihin äänestyksiin, tulee kirjoituksessa olla selkeä kuva työstäsi! Kuvattomat postaukset eivät voi osallistua näihin äänestyksiin. Voit osallistua myös useammalla työllä kuin yhdellä. Muistakaa kuitenkin, että tarkoituksena ei ole etsiä parasta suunnittelijaa tai ideoijaa, vaan paras työ. Jokainen työ kilpailee siis omana itsenään välittämättä siitä, kuka on suunnittelija. Jokainen voi ilmoittaa äänestykseen niin monta työtä kuin haluaa (vaikka kaikki). Toivon kuitenkin, että käytätte maalaisjärkeä ettekä ihan jokaikistä yksittäistä peittotilkkua ilmoita äänestyksiin... ;)

Kokoan työt kategorioittain sivupalkkiin oikealle, josta voitte käydä ihailemassa töitä. Älkää kuitenkaan äänestäkö mitään töitä vielä, sillä äänestys järjestetään vasta toukokuussa!

Jos joku haluaa ilmoittaa jo julkaisemansa työn kilpailuun mukaan, lisätkää vain tuo tunniste tai ilmoittakaa minulle kommentoimalla tähän viestiin, niin lisään sen ja laitan linkin oikeaan palkkiin.

Myös kysymykset voi jättää kommenttina tähän postaukseen. Tarkennetaan sääntöjä, jos on tarvetta.

No comments: