Friday, April 4, 2008

Sääntötarkennuksia sekä kauneimman ja käytännöllisimmän työn äänestyskilpailun säännöt

Sääntötarkennuksia:

Aikaisemmin oli kysytty, lasketaanko mukaan neula- ja vapaalankahuovutetut työt. Muilla tekniikoilla kuin virkkaamalla ja neulomalla toteutettuja töitä ei lasketa mukaan grammakulutuskilpailuun. Niillä voi kuitenkin osallistua kauneimman ja käytännöllisimmän työn äänestyskilpailuun. Huomatkaa, että muilla tekniikoilla voi osallistua myös Ullan jämälankaohjekilpailuun.

Perusteluna vetoan alkuperäisiin sääntöihin, joissa puhutaan vain neulomisesta ja virkkaamisesta. Toisaalta kuitenkin toivon mahdollisimman paljon kauniita töitä ja kivoja ideoita, joten päädyin tällaiseen ratkaisuun. Toivoisin myös, että projektissa keskityttäisiin enemmän jämälangasta ideointiin kuin grammojen haalimiseen.


Kauneimman ja käytännöllisimmän työn äänestyskilpailun säännöt

Aluksi oli jo puhetta, että palkinnon saavat myös käyttäjien kesken kauneimmaksi ja käytännöllisimmäksi äänestetyt työt. Alan valmistelemaan äänestystä jo nyt, jotta ihanat ideat saisivat grammojen ohella sen arvostuksen ja ihailun, mikä niille kuuluu.

Äänestyksessä on siis kaksi kategoriaa: Kaunein työ ja käytännöllisin työ. Mikäli haluat osallistua työlläsi jommankumman kategorian äänestykseen, tulee sinun ilmoittaa työsi mukaan. Jos haluat osallistua työlläsi kauneimman jämälankatyön äänestykseen, laita kirjoitukseesi tunnisteeksi ”KAUNEIN”. Jos haluat osallistua työlläsi käytännöllisimmän jämälankatyön äänestykseen, laita kirjoituksesi tunnisteeksi ”KÄYTÄNNÖLLISIN”. Voit osallistua työlläsi myös molempiin äänestyskategorioihin. Laita tällöin kirjoitukseesi molemmat tunnisteet. Huom! Mikäli haluat osallistua työlläsi näihin äänestyksiin, tulee kirjoituksessa olla selkeä kuva työstäsi! Kuvattomat postaukset eivät voi osallistua voi osallistua näihin äänestyksiin. Voit osallistua myös useammalla työllä kuin yhdellä. Muistakaa kuitenkin, että tarkoituksena ei ole etsiä parasta suunnittelijaa tai ideoijaa, vaan paras työ. Jokainen työ kilpailee siis omana itsenään välittämättä siitä, kuka on suunnittelija.

Kokoan ilmoitetut työt kategorioittain oikeaan palkkiin, josta voitte käydä ihailemassa töitä. Älkää kuitenkaan äänestäkö mitään töitä vielä, sillä äänestys järjestetään vasta toukokuun alussa!

Jos joku haluaa ilmoittaa jo julkaisemansa työn kilpailuun mukaan, lisätkää vain tuo tunniste tai ilmoittakaa minulle kommentoimalla tähän viestiin, niin lisään sen ja laitan linkin oikeaan palkkiin.

Katsotaan, miten homma lähtee näillä säännöillä käyntiin ja tarkennetaan, mikäli on aihetta.

No comments: