Thursday, April 3, 2008

En tiedä itsekään kaikista onko jämiä..

Ensinnäkin, ostin 5 gramman tarkkuudella näyttävän analogisen vaakan tänään ruokakauppareissulla (maksoi reilut 8 euroa Prismassa, jos jollain muulla on tarvis, niin tiedoksi). En ostanut tätä varten, vaan on pitkään ollut tarve vaan en ole saanut aikaiseksi ja nyt sitten tämän takia sain lopulta sen hankittua.

Mulla on muutama kerä, joista en tiedä itsekään, onko ne jämiä vai kokonaisia.Yksi kerä on luultavasti floricaa, josta olen tehnyt joskus muistaakseni veljelleni puseron, mutta en ole varma onko juuri sitä floricaa. Vaaka näyttää tasan 50 grammaa, ja kerä näyttää ei-käytetyltä, joten luulen, että se on täysi, mutta vyötettä ei ole.

Sitten on kaksi kerää ajoilta, jolloin keriä myytiin vielä vyyhteinä, kerälle kerittynä. Sininen ja punainen, ne ovat suunnilleen samankokoisia keriä ja epäilen lujuuden ja paksuuden perusteella, että ne ovat Nallea. Paino on n. 50 grammaa/kerä. Onkohan nallea myyty 50 gramman vyyhdeissä? Näitä en muista millään, että mihin olisin käyttänyt vai olenko. Jotkut langat saattavat kyllä olla äitivainaani jäämistöstäkin tuotuja.

Niin ja jumit on muuten helpottanut, kun olen hiukan hillinnyt intoani ja venytellyt ja jumpannut niska- hartianseutua, eli enköhän pääse projektiin mukaan, kunhan tuosta yksi sukkapari ei-jämistä valmistuu ensin.

1 comment:

Puputsi said...

En tiedä onko Nallea myyty tuonkokoisissa vyyhdeissä, mutta periaatteessa monet kerät painavat 50 grammaa. Toisaalta taas yhdelle kerälle voi hakea poikkeuslupaa, joten katsotaan nyt tämän kerran nämä kaikki jämälangoiksi. :)