Sunday, April 21, 2013

Tossuja pukkaa :)

Eli tili avattu ja 7kpl tossuja valmistunut (kuva on mutten saa laitettua sitä). Grammoja kulutettu 148g. Nyt ekalla viikolla valmistuin sini-vihreän sävyisistä Novitan Wool langan jämistä. Mietin edelleen miks mulla on samoista langoista, samaa väriä monta pientä kerää...

7 comments:

Kaye said...

Elämän suuria arvoituksia :'D

Pirjo said...

Samaa olen minäkin miettinyt. Olen huomannut istsestäni, että uutta aloittaessa ottaa mielummin täyden kerän kuin riskin siitä, että kerä loppuu kesken ja joutuu päättelemään ylimääräisiä langanpäitä. Se kun on mulla se vihon viimeinen työvaihe ;)

Jeikka-78 said...

Sama "vika" täälläkin. Usein neulon esim. sukat molemmat omilta keriltään, jolloin aina jää puolikkaat kerät pyörimään. No, näin jämäkuun aikana niitä on hyvä tuota.

Saijja said...

Toimiikohan tämä kuvan osalta
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201059433153529&l=f042616064

WionaDoe said...

Ihanaa etten ole ainoa jolle näin käy :) Minulla myös näitä ihme tolleroita pursuaa joka paikasta. Tykkään tietyistä väreistä ja niitä tulee ostettua paljon ja aina sitä tulee aloitettua uudelta kerältä vaikka edellistä on jäljellä... Isoveli tolleroita kaivoin esiin pussillisen ja vaikka niitä oli isohko määrä niin värejä oli vähän :)

MysteryKnitter said...

Saija: upea kasa jämätöitä!

Tintti said...

:-)

Grammat merkitty.