Tuesday, April 23, 2013

Kilpailukategoriat vuonna 2013

Kuten aiempinakin vuosina, myös tänä vuonna on erilaisia kilpailukategorioita. Jos haluat perustaa uuden kilpailukategorian, hihku siitä minulle. Myös yrittäjät saavat ehdottaa kategorioita ja lahjoittaa palkintoja - sitä vastaan saa mainoksen Jämäblogiin seuraavaan jämäkuuhun asti. Kaikki blogissa mukana olevat jämäilijät ovat mukana eniten kuluttaneen kategoriassa.


Kaunein
Voit ilmoittaa työsi kauneimman työn äänestykseen julkaisemalla jämätyöstäsi kuvan ja merkitsemällä sen tunnisteeksi "kaunein". Kaunein työ äänestetään jämäilijöiden kesken jämäkuun päätyttyä. Palkinto toistaiseksi hakusessa.

Käytännöllisin
Voit ilmoittaa työsi käytännöllisimmän jämätyön äänestykseen julkaisemalla kuvan työstäsi ja merkitsemällä sen tunnisteeksi "käytännöllisin".  Käytännöllisin työ äänestetään jämäilijöiden kesken jämäkuun päätyttyä. Palkinto toistaiseksi hakusessa.


Ongelmallinen
Lankakaaos on lupautunut antamaan palkinnon parhaalle uudelle idealle käyttää ns. ongelmallisia lankoja (esim. efektilangat yms). Monikäyttölankoja (esim sukkalangat) saa olla työssä maksimissaan 1/4. Palkintona on hänen tekemänsä jämä-wingspan ja Mirja-mummun tossut. Voittajan valitsee Lankakaaos. Ilmoittautua voit ottamalla työstäsi kuvan, blogaamalla siitä jämäblogiin ja laittamalla tunnisteeksi "ongelmallinen".

 

No comments: