Thursday, April 25, 2013

Joku valmis ja enemmän kesken
Yksi pikkupojista eli lapsenlapsistani sai aiemmin jo pipon Osakaisen blogissa voittamastani langasta. Nyt pikkuveljelle on valmis pipo. Tein nurjia kerroksia välillä vähentäen oikeita kerroksia pikku hiljaa.Tämä pipo on pienempi, mutta nurjat kerrokset helpottavat pipon tunnistamista. Vieläkään ei ollut 3,5 mm lyhyttä pyöröä käsillä ja tein sukkapuikoilla. Välillä oli vähän ongelmallista neuloa, kun silmukat yritti karkailla.  Loppuun kuitenkin sain tämänkin.  Mukavaa lankaa neuloa ollakseen akryyliä ja kivan tuntuista. Sytomyssyihinkin tuo Puro Batik kelpaa huolimatta keinokuituisuudesta. Tili auki nyt siis 45 g:lla.

Pipo: malli omasta päästä, 92 s.
Lanka: Puro Batik
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot
Kulutus: 45 g


Pipo on ainoa valmis jämäily, mutta väriä on tulossa. Vasemmalla on dominopeitto kerän lopuista. Keskellä on ihan pienistäkin kerän nöttösistä virkattua nuken peittoa - ei mitenkään kaunis. Ajanee kuitenkin asiansa. Oikealla kolmiohuivi erilaisista mustan, harmaan ja punaisen väreistä. Kaksi viime mainittua valmistuu jämäilyn aikana. ellei jotain erityistä tule. Dominopeiton punnitsen ja kuvaan vasta ennen jämäilyn loppumista. Näkee sitten mihin asti olen ehtinyt. Aika lailla luulen ehtiväni, on se niin koukuttavaa.

3 comments:

Matleena said...

Ollaan samaa mieltä tuosta Batikista. :) Eipä uskoisi akryylilankaa noin mukavaksi laadultaan. Ja väritkin niin onnistuneet.

Kaye said...

Kivasti sulla on jo sitten aloitettujakin töitä!

Tintti said...

:-)

Grammat merkitty!